Media

Survivor: Η απάντηση του Τσαλίκη μετά την ανάρτηση για τα «βύσματα», τις πίτσες και τη Σαλαγκούδη

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Τσαλίκης είναι ένας από τους φανατικούς τηλεθεατές του Survivor και δεν έχει σταματήσει να το σχολιάζει στα social media.

Μάλιστα πολλές αντιδράσεις προκλήθηκαν μετά τα σχόλια που έκανε για «βύσματα» στο Survivor.
Ο γνωστός τραγουδιστής συνάντησε τους δημοσιογράφους έξω από το στούντιο της ραδιοφωνικής εκπομπής του στον Sfera Fm και ξεκαθάρισε τι εννοούσε.

Να θυμίσουμε πως μετά το επεισόδιο της Κυριακής, ο Γιώργος Τσαλίκης έκανε μια ανάρτηση στα social media αναφέροντας:
«Τα βύσματα μου τη σπάνε. Αν και έχω βαρεθεί τόσα χρόνια να μου την πέφτουν οι υποστηρικτές τους, δεν πρόκειται να τους κάνω τη χάρη να μην μιλάω. Η σιωπή μας τους κάνει αυτούς δυνατούς και τους υπόλοιπους θύματα. Και δεν θα το κάνω. Την αγάπη μου».

Ακολούθησε και μια ακόμη ανάρτηση με αφορμή το έπαθλο της πίτσας και το σχόλιό του «Πίτσα που θα φας βγαίνοντας από το παιχνίδι» σε ένα video με την Ανθή Σαλαγκούδη.

Πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν αν οι δυο αυτές αναρτήσεις ήταν μια προσωπική επίθεση στην Ανθή Σαλαγκούδη και ο τραγουδιστής με χιουμοριστικό τρόπο, «τρόλαρε» την κατάσταση, κερνώντας πίτσα τους δημοσιογράφους που έσπευσαν να τον ρωτήσουν για το επίμαχο θέμα.

«Επειδή ξέρω γιατί ήρθατε. Παρακαλώ. Ήρθα για την εκπομπή, σας είδα απ’ έξω και σας έφερα την καλύτερη πίτσα», είπε αρχικά ο Γιώργος Τσαλίκης και συμπλήρωσε: «Τα ριάλιτι είναι για να κάνουμε χαβαλέ και να σχολιάζουμε. Όλα τα άλλα είναι θέματα της πίτσας».

Δείτε το βίντεο παραπάνω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved