Γιώργος Κιμούλης: «Έχω ήδη κινηθεί νομικά κάνοντας αγωγή και μήνυση στη Ζέτα Δούκα»
Media

Γιώργος Κιμούλης: «Έχω ήδη κινηθεί νομικά κάνοντας αγωγή και μήνυση στη Ζέτα Δούκα»

O Γιώργος Κιμούλης έκανε ήδη μήνυση στην ηθοποιό Ζέτα Δούκα για τις κατηγορίες της περί ψυχολογικής και λεκτικής βίας.

Σήμερα το πρωί (26/1), η Ζέτα Δούκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα και κατηγόρησε τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Κιμούλη για ψυχολογική και λεκτική βία.

Συγκεκριμένα είπε: Συνάντησα μια απίστευτης έντασης ψυχολογική και λεκτική βία εντός και εκτός σκηνής, με εξάρσεις, περιστατικά θυμού, απαξίωσης, ειρωνείας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Πάνω στη σκηνή έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου να προκαλέσει στον άλλον ένα βραχυκύκλωμα για να τα χάσει… Ένα βράδυ, όταν καιγόταν η Αθήνα με τα γεγονότα για τον Γρηγορόπουλο, έστειλε έναν συνάδελφο να μου πει να βγω στη σκηνή και να πω ότι ακυρώνεται η παράσταση. Όταν πήγα να τον ρωτήσω γιατί δεν το λέει αυτός ως επικεφαλής, με έβρισε, με κλότσησε και είπε «ΟΚ, πάμε τρίτο κουδούνι».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Έβαλα την αξιοπρέπεια μου κάτω από το θέατρο, έβαλα τον φόβο μου πάνω για να μην πουν ότι έκλεισε το θέατρο αυτή. Κατέρρευσα δύο φορές επί σκηνής. Η παράσταση για την οποία μιλάω ήταν το «Πιο κοντά» (Closer), στο Θέατρο Αθηνών το 2008 – 2009. Ό,τι είπα το υπέστην από τον Γιώργο Κιμούλη.».

Από την άλλη ο Γιώργος Κιμούλης δίνει την πρώτη του απάντηση στην εφημερίδα «On Time», η οποία θα κυκλοφορήσει αύριο και ισχυρίζεται: «Όσα είπε είναι απαράδεκτα και ψευδή και έχω ήδη κινηθεί νομικά κάνοντας αγωγή και μήνυση.».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved