Άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου! Μετά τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα ξεσπά και η Γερονικολού!
Media

Άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου! Μετά τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα ξεσπά και η Γερονικολού!

Σάλος έχεις δημιουργηθεί μετά τις δημόσιες καταγγελίες της Ζέτας Δούκα. Ξέσπασε και η Κατερίνα Γερονικολού μέσα από το instagram της.

Η ηθοποιός, Ζέτα Δούκα καλεσμένη το πρωί της Τρίτης (26-01) στην εκπομπή Πάμε Δανάη αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα ψυχολογικής και λεκτικής βίας από τον Γιώργο Κιμούλη κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στη θεατρική παράσταση “Closer” τη σεζόν 2008 – 2009.

Η Κατερίνα Γερονικολού με ανάρτησή της στο Instagram έγραψε: «Γιατί τώρα; Γιατί τώρα δε με νοιάζει τι θα πουν. Πείτε ότι θέλετε ελεύθερα! Γιατί τώρα νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Δεν είμαι τόσο μικρή για να φοβάμαι τον ίσκιο μου.Αλλά ούτε και τόσο μεγάλη για να μην κλαίω σαν μωρό όταν έρχονται όλα πάλι στο μυαλό μου.

Με φόβισες. Με τρόμαξες... Με έκανες να μην πιστεύω σε μένα. Εσύ, που μου έδωσες τον ρόλο. Να βάζω στοιχήματα με τον εαυτό μου αν θα μπορώ να συνέλθω μετά τη «συνεργασία» μας. Φοβόμουν κι εγώ να μιλήσω, γιατί κάποια στιγμή τα περιοδικά μας είχαν ονομάσει ζευγάρι και θα έλεγαν όλοι ότι αυτά είναι τα λόγια μιας «πικραμένης».

Πικραμένη βέβαια είμαι. Όχι από κάποια υποτιθέμενη σχέση μας. Ούτε από κάποιου είδους σεξουαλική παρενόχληση. Τίποτε από τα δύο δε συνέβησαν. Πικραίνομαι που δεν κατονομάζουμε τον εργασιακό εκφοβισμό. Που αποθεώνουμε κακόβουλους θνητούς. Που επιτρέπουμε συμπεριφορές που πληγώνουν την αξιοπρέπεια μας. Την ψυχούλα μας.

Με καθαρή συνείδηση, σε συγχωρώ που με πλήγωσες. Αλλά όσο περνάει από το χέρι μου δε θα επιτρέψω να το ξανακάνεις εσύ ούτε κανείς άλλος. @zetadouka , σε ευχαριστώ που μου έδωσες το θάρρος και μου έδειξες τον τρόπο. Μου θύμισες εικόνες που ήθελα να ξεχάσω. Μου έσφιξες την καρδιά. Λυπάμαι για όσα σου συνέβησαν... λυπάμαι και για μένα. Ως εδώ όμως.».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved