Αποκλειστικό: Καβατζίκης: «Δεν περιμέναμε η Ζέτα Δούκα να πει το όνομα! Συγκλονιστήκαμε!»
Media

Αποκλειστικό: Καβατζίκης: «Δεν περιμέναμε η Ζέτα Δούκα να πει το όνομα! Συγκλονιστήκαμε!»

Ο δημοσιογράφος Άρης Καβατζίκης και στενός συνεργάτης της Δανάης Μπάρκα μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για τις κατηγορίες και τις αποκαλύψεις της Ζέτας Δούκα στην σημερινή εκπομπή "Πάμε Δανάη!".

Όλα ξεκίνησαν όταν η ηθοποιός, Ζέτα Δούκα βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Τρίτης (26-01) στην εκπομπή Πάμε Δανάη και αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα σωματικής, ψυχολογικής και λεκτικής βίας από τον Γιώργο Κιμούλη κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στη θεατρική παράσταση “Closer” τη σεζόν 2008 – 2009.

Ο Άρης Καβατζίκης, περιέγραψε την στιγμή που άκουσε μαζί με την Δανάη Μπάρκα την συγκλονιστική διήγηση της ηθοποιού, αλλά και όταν μετά από ερώτησή του, η ηθοποιός προέβη στην μεγάλη αποκάλυψη του ονόματος του Γιώργου Κιμούλη, του ανθρώπου σύμφωνα με τα λεγόμενα της, ήταν εκείνος που τις άσκησε βία.

Πως αισθανθήκατε εκείνη την ώρα με την Δανάη Μπάρκα και την τεράστια αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα για τις κατηγορίες της λεκτικής και σωματικής βίας του Γιώργου Κιμούλη;

Η αλήθεια είναι ότι ήταν λίγο λεπτή η θέση μας και η δική μου και της Δανάης γιατί δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για μια τέτοια αποκάλυψη και επειδή όταν συμβαίνουν τέτοιες αποκαλύψεις, είθισται να διασταυρώνονται δημοσιογραφικά οι πληροφορίες, μείναμε λίγο εμβρόντητοι. Παρακολουθώντας την διήγηση της Ζέτας, τον κόμπο και τον λυγμό στη φωνή της, τα χέρια της που έτρεμαν και το στόμα της που είχε στεγνώσει, η αλήθεια είναι ότι είμασταν κι εμείς συγκλονισμένοι! Δεν ξέραμε εκείνη την ώρα πως θα έπρεπε να συνεχιστεί η κουβέντα, ήταν μια αποκάλυψη που δεν την περίμενε κανένας μας. Όταν ρώτησα την Ζέτα Δούκα αν ήθελε να πει όνομα, είδα απέναντί μου μια γυναίκα αποφασισμένη να καταγγείλει ένα περιστατικό σωματικής και λεκτικής βίας και την είδα πολύ έτοιμη για να το κάνει αυτό. Επομένως, όταν ο καλεσμένος σου κάνει μια τέτοια αποκάλυψη, εννοείται ότι παίρνεις την κουβέντα και την συνεχίζεις, αλλά ο τηλεοπτικός χρόνος τελείωνε.

Τι έγινε όταν έπεσαν οι τίτλοι τέλους της εκπομπής; Ποια ήταν η αντίδρασή σας;

Όταν έσβησαν τα φώτα της εκπομπής, ήμασταν πολύ συγκλονισμένοι κι εγώ και η Δανάη και τρέξαμε και την πήραμε μια αγκαλιά. Η Δανάη της έπιασε το ένα χέρι κι εγώ το άλλο και απλά προσπαθούσαμε να της πούμε ότι είμαστε μαζί της και μπράβο που ανοίγει έναν δρόμο. Αυτό που κατάλαβα σήμερα και μετά την ανάρτηση της Κατερίνας Γερονικολού που ακολούθησε αργότερα, ένιωσα ότι είχαμε δίπλα μας μια γυναίκα που μας είπε την αλήθεια της και την κατέθεσε με τον δικό της τρόπο. Είμαι συγκλονισμένος γιατί όταν μιλάμε για έναν άνθρωπο σαν τον Γιώργο Κιμούλη, υποκλινόμαστε στο ταλέντο του. Εδώ είναι κάτι άλλο όμως, το διαχωρίζω από αυτό! Όταν έσβησαν τα φώτα, αισθανθήκαμε σαν να έχεις έναν φίλο απέναντί μας που μας αποκάλυψε μια μεγάλη αλήθεια.

Εσείς περιμένατε να ακούσετε το όνομα του Γιώργου Κιμούλη μετά την λεπτομερέστατη περιγραφή της Ζέτας Δούκα;

Δεν περίμενα να ακούσω κανένα όνομα για να είμαι ειλικρινής, διότι η ιστορία αυτή έτσι όπως περιεγράφηκε. Δεν θα ήθελα να ακούσω κανένα όνομα, αλλά επειδή είδα στα μάτια της Ζέτας Δούκα που παλλόταν την ρώτησα αν θέλει να πει το όνομα και μου είπε «Ναι θα το πω γιατί θέλω να ανοίξω έναν δρόμο.»

Δείτε το απόσπασμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved