Survivor: Εκτός εαυτού ο Κώστας Παπαδόπουλος: «Δεν θέλω να μου μιλάτε»
Media

Survivor: Εκτός εαυτού ο Κώστας Παπαδόπουλος: «Δεν θέλω να μου μιλάτε»

Survivor: Το σημερινό επεισόδιο ήταν γεμάτο με εντάσεις και μια λεκτική διαμάχη άνευ προηγουμένου σημειώθηκε στο αποψινό Συμβούλιο μεταξύ του Κώστα Παπαδόπουλου και του Νίκου Μπάρτζη.

Όλα ξεκίνησαν όταν από την ένταση που είχε προκληθεί προηγουμένως ανάμεσα στους δύο παίκτες, στον αγώνα ασυλίας και επάθλου φαγητού.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος έκανε λόγο για τις χειρονομίες της Μπλε ομάδας προς την Κόκκινη ομάδα, η οποία σημείωσε ήττα για έβδομη συνεχόμενη φορά! Υπήρξε ένας έντονος διαπληκτισμός ανάμεσα τους, ο οποίος συνεχίστηκε και στο Συμβούλιο!

Ο Γιώργος Λιανός ξεκίνησε την συζήτηση για την μάχη ασυλίας και φαγητού με τον Νίκο Μπάρτζη να ανοίγει την κουβέντα, απευθυνόμενος στον Κώστα Παπαδόπουλο που απαξίωσε το επάγγελμα του Νίκου, ζητώντας του συγγνώμη.

Αμέσως μετά ο Κώστας εξομολογήθηκε πως δεν είχε τέτοια πρόθεση και το θέμα είχε περάσει σε προσωπικό επίπεδο με αφορμή τον αγώνα μάχης. Ο Νίκος Μπάρτζης δεν δέχτηκε την συγγνώμη του, διότι πιστεύει ότι θέλει να προσποιηθεί τον «καλό».

Αργότερα η Ασημίνα Ιγγλέζου αποκάλυψε πως ο Κώστας δασκαλεύτηκε από τους φίλους του και δήλωσε ότι όλο αυτό είναι μια μεγάλη ψευτιά και υποκρισία από τον παίκτη, ρίχνοντας κι άλλο λάδι… στη φωτιά!

Η Άννα Μαρία χαρακτήρισε τον τρόπο και την συμπεριφορά του Κώστα ως «λαϊκισμό», ταγμένη υπέρ του Νίκου Μπάρτζη. Ο Chris έκανε λόγο για ασέβεια και παραδέχτηκε ότι χάρηκε που δεν έφαγαν οι Κόκκινοι για ακόμη μια φορά.

Τέλος η Μαριάνθη Κάσδαγλη του επιτέθηκε και έκανε λόγο για προσβολές ατομικές και ότι έθιξε οικογένειες και σπίτια και ο Κώστας Παπαδόπουλος φανερά εκνευρισμένος ζήτησε από την Μπλε ομάδα να μην του απευθύνει το λόγο από εδώ και πέρα!

Δείτε τα videos.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved