Μεσάνυχτα: Μαρία Κορινθίου: «Γνωρίζω ποιες γυναίκες έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά ο γνωστός ηθοποιός»
Media

Μεσάνυχτα: Μαρία Κορινθίου: «Γνωρίζω ποιες γυναίκες έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά ο γνωστός ηθοποιός»

Στην καρέκλα του καλεσμένου της εκπομπής «Μεσάνυχτα» έκατσε το βράδυ της Τρίτης (27-01) η Μαρία Κορινθίου και μίλησε για όλα στην Ελεονώρα Μελέτη.

Η ηθοποιός μίλησε για τη δύσκολη περίοδο της επιλόχειου κατάθλιψης, για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει δεχτεί, αλλά και πως τις αντιμετώπισε.

Παραδέχεται πως στο χώρο της όλοι γνωρίζουν πως πρωτοκλασάτο όνομα παρενοχλεί γυναίκες, αλλά κανείς δεν μιλάει.


«Δεν μου έχει συμβεί. Αλλά έχω ακούσει για ένα πρόσωπο. Έχω ακούσει ποιος θα μπορούσε να είναι και γνωρίζω ποιες γυναίκες έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά. Δεν μιλάνε γιατί τώρα δεν φοβούνται για την καριέρα τους, τότε όμως φοβόντουσαν. Αυτό είναι υπόθεση των γυναικών που το έχουν υποστεί να το πούνε. Οι γυναίκες φοβούνται να μιλήσουν Και ένα μικρό ποσοστό που χλεύασε την κίνηση της Μπεκατώρου, δεν θα έπρεπε είχε γίνει αυτό», είπε και συνέχισε:

«Με έχει σώσει η μαγκιά μου. Παρ ότι ήμουν 25 χρονών και είναι εύκολο ένα κορίτσι σε αυτή την ηλικία να φοβάται, ή να ντρέπεται. Με έχουν πλησιάσει. Μου είπε : “Αν δεν το κάνεις αυτό δεν πρόκειται να κάνεις τίποτα και έκανα πίσω και είπα αυτό θα το δούμε”. Η καρδούλα μου το ήξερε πως ένιωθα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved