The Voice: Ξεκινούν απόψε τα lives με την Δούκισσα Νομικού στο «τιμόνι»
Media

The Voice: Ξεκινούν απόψε τα lives με την Δούκισσα Νομικού στο «τιμόνι»

Με πολλές εκπλήξεις ξεκινούν τα lives του The Voice of Greece την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου στις 22.00 και την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου στις 21.00 με τα Cross Battles στον ΣΚΑΪ.

 

Στα Live Cross Battles η κάθε αναμέτρηση θα είναι απρόβλεπτη και εντυπωσιακή με τους τέσσερις coaches: Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πάνο Μουζουράκη, Έλενα Παπαρίζου και Σάκη Ρουβά να επιθυμούν οι παίκτες που θα περάσουν στον ημιτελικό να προέρχονται από τη δική τους ομάδα.


Τους διαγωνιζόμενους υποδέχεται στη σκηνή του The Voice of Greece η λαμπερή Δούκισσα Νομικού.

Οι coaches έχουν στην ομάδα τους από επτά παίκτες. Σε κάθε επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε την αναμέτρηση επτά ζευγαριών. Δύο υποψήφιοι από διαφορετική ομάδα θα ερμηνεύσουν ο καθένας το δικό του τραγούδι. Στο τέλος το κοινό είναι εκείνο που αποφασίζει με την ψήφο του ποιος θα προκριθεί στον ημιτελικό.
Οι εκπλήξεις όμως είναι πολλές αφού και στις δύο μέρες θα έχουμε την χαρά να ακούσουμε σε πρώτη live ερμηνεία τα νέα τραγούδια των coaches που κυκλοφορούν από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Την Πέμπτη στη σκηνή θα ανέβει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για να παρουσιάσει το ολοκαίνουργιο «Σταθερό», το πρώτο τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ της με διασκευές αγαπημένων της τραγουδιών. Παράλληλα, ο Πάνος Μουζουράκης θα ερμηνεύσει το ολοκαίνουργιο τραγούδι του με τίτλο «Μπερδεμένος».
Την Παρασκευή η Έλενα Παπαρίζου θα ερμηνεύσει στη σκηνή του The Voice of Greece το «ΑΝΑΜΟΝΗ», τραγούδι από το νέο, άλμπουμ της με τίτλο «ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ» που κυκλοφορεί την ίδια μέρα. Ο Σάκης Ρουβάς θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το νέο του τραγούδι με τίτλο «Υπεράνθρωπος» από το επερχόμενο άλμπουμ του σε συνεργασία με τον Φοίβο.

Στα παρασκήνια του The Voice of Greece στο πλευρό των παικτών θα βρίσκεται η Λάουρα Νάργες.

Ποια ταλέντα θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν την πρόκριση στον ημιτελικό;

Το «The Voice of Greece» δίνει ραντεβού αυτή την Πέμπτη στις
22.00 και την Παρασκευή στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved