Καλογεράκου: Συγκλονίζει η περιγραφή της σεξουαλικής παρενόχλησης που δέχτηκε
Media

Καλογεράκου: Συγκλονίζει η περιγραφή της σεξουαλικής παρενόχλησης που δέχτηκε

Η Φιλίτσα Καλογεράκου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Pop Up και περιέγραψε τις συγκλονιστικές εικόνες και στιγμές που έζησε από δυο συνεργασίες, όπου μια εξ’ αυτών ήταν και το περιστατικό της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Η ηθοποιός ξεκίνησε την κουβέντα, λέγοντας: «H σεξουαλική παρενόχληση κατά κανόνα σε ακολουθεί για χρόνια σε αυτόν τον χώρο. Δεν θα αποκαλύψω ονόματα γιατί δυστυχώς δεν έχω μάρτυρες και θα μου γίνουν αγωγές.».

«Είχα ένα έργο με τα πνευματικά δικαιώματα που ήταν δικά μου. Τυχαίνει και γνωρίζω τον κύριο Α και για να του δώσω το έργο να το διαβάσει και μου απάντησε: «Θα μου κ@τσεις και θα μου δώσεις το έργο να το ξανά γράψω.», ήταν η πρώτη σοκαριστική εμπειρία που έζησε.».

Και συνέχισε, μοιράζοντας με τους τηλεθεατές την δεύτερη κακή συνεργασία που είχε:
«Ένας άλλος άνθρωπος με παίρνει τηλέφωνο για συνεργασία, τα βρήκαμε και ξεκινήσαμε τις πρόβες. Ο κύριος Β συνεργάζεται με τον κύριο Α σε διαφορετικό θεσμικό επίπεδο. Μπαίνω στο νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση και την επόμενη μέρα αφού τον ενημέρωσα μου λέει πως δεν είναι σωστό αυτά τα πράγματα που κάνεις για να αποφύγεις μια συνεργασία και από αυτά προκύπτουν ότι ο κύριος Β είχε μιλήσει με τον κύριο Α και την είχε χαρακτηρίσει αναξιόπιστη και η απάντηση που πήρε ήταν μην με ανακατέυεις με αυτά και έληξε την συνεργασία μαζί του, κλείνοντας του το τηλέφωνο, χάνοντας την δουλειά της.».

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved