Survivor: Γιάννης Δρυμωνάκος: «Συμβούλευσα την Κάτια να έχει τα μάτια της ανοιχτά»
Media

Survivor: Γιάννης Δρυμωνάκος: «Συμβούλευσα την Κάτια να έχει τα μάτια της ανοιχτά»

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος συμμετείχε στο Survivor 2 στην ομάδα των διάσημων.

Ο 37χρονος πρωταθλητής της κολύμβησης σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, ενώ ανέφερε ποιον παίκτη έχει ξεχωρίσει από τον νέο κύκλο του παιχνιδιού.

Το Survivor ήταν μεγάλο σχολείο για μένα. Aν και σκληραγωγημένος από τις πισινές και τον πρωταθλητισμό (σ.σ. υπήρξε πρωταθλητής Ευρώπης στην κολύμβηση), το παιχνίδι με έκανε πιο σκληρό γιατί συνειδητοποίησα ότι τα ανθρώπινα όρια ήταν τελικά μεγαλύτερα από ό,τι περίμενα. Αντιμετώπισα τις προκλήσεις και βγήκα πιο δυνατός.

Όλα τα Survivor είναι το ίδιο δύσκολα. Όταν πρέπει να επιβιώσεις σε όλες τις συνθήκες και την ίδια ώρα σού λείπει το φαγητό και το κρεβάτι σου, είναι φυσικό και επόμενο να αυξάνεται ο βαθμός δυσκολίας. Προσωπικά, αυτό που με ζόρισε περισσότερο μετά την πείνα, ήταν ο εγκλεισμός που νιώθεις, ακόμα και όταν βρίσκεσαι σε μια όμορφη παραλία...Επίσης αναμετριέσαι με τον ίδιο σου τον εαυτό. Ζεις σαν προϊστορικός άνθρωπος ενώ την ίδια στιγμή ο πολιτισμός είναι γύρω σου. Για παράδειγμα, μπαίνοντας στο ταχύπλοο ή το βανάκι για να πάμε στα αγωνίσματα αμέσως καταλάβαινες τη διαφορά. Είναι μια μάχη στο μυαλό σου, που σε μαθαίνει τι είναι σημαντικό. Τελικά αυτό που είναι σημαντικό είναι να έχεις ένα πιάτο φαγητό να φας και δικούς σου ανθρώπους γύρω σου. Δεν είναι τυχαίο που σε δύσκολες συνθήκες σκέφτεσαι τους αγαπημένους σου.

Με την Κάτια Ταραμπάνκο πέρασα έναν μήνα το καλοκαίρι πάνω σε σκάφος για τις ανάγκες της εκπομπής Θαλασσόλυκοι στον ΣΚΑΪ. Είναι εξαιρετική κοπέλα. Όταν της έγινε η πρόταση, είχαμε λίγο χρόνο να το συζητηθούμε. Τη συμβούλευσα να έχει τα μάτια της ανοιχτά, να ευχαριστηθεί αυτό που πάει να ζήσει. Ήξερα ότι είναι πολύ καλή στο αγωνιστικό κομμάτι. Προφανώς και η ίδια κατάλαβε πως το γεγονός ότι δεν μοιράστηκε το φαγητό της ήταν φάουλ.

Είμαι χαρούμενος όμως γιατί συνειδητοποίησε το λάθος της και ζήτησε συγγνώμη. Στο στόρι που έκανε όταν άνοιξε το κινητό της -μετά την αποχώρηση της- έβαλε το ίδιο τραγούδι που είχα βάλει και εγώ με την αποχώρησή μου, το I’m coming home. Περιμένω να τη δω από κοντά.

Ο Γιώργος Κόρομι είναι ένας παίκτης που ξεχωρίζω στο φετινό παιχνίδι, επειδή είναι αυτός που παρά την κούραση του θα βγει να ψαρέψει, θα βοηθήσει στην καλύβα του, είναι πραγματικός Survivor.

Κάθε Survivor είναι διαφορετικό. Στο δικό μας ήμασταν αρκετοί αθλητές ήμασταν πιο προσγειωμένοι και θεωρώ πως μπορούσαμε να βάλουμε τη σκέψη μας σε τάξη.

Μου αρέσει και ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Λιανός στον ρόλο της παρουσίασης. Είναι διαφορετικοί μεταξύ τους, τους έζησα και τους δύο στο Survivor 2. Ο Γιώργος σε κάνει να ξεχνιέσαι με το χιούμορ του, ενώ ο Σάκης σού έβγαζε το ανταγωνιστικό κομμάτι, είπε στο ΟΚ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved