The Voice: Οι 8 παίκτες που περνούν στον τελικό και η ανακοίνωση - έκπληξη του Μουζουράκη!
Media

The Voice: Οι 8 παίκτες που περνούν στον τελικό και η ανακοίνωση - έκπληξη του Μουζουράκη!

The Voice: Συνολικά δεκατέσσερις παίκτες κατάφεραν να προκριθούν στον μεγάλο ημιτελικό όμως μόνο οκτώ θα πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό και κανείς δεν ήθελε να αποκλειστεί.

Η εκθαμβωτική Δούκισσα Νομικού είναι εκείνη που υποδέχτηκε τους διαγωνιζόμενους στη σκηνή του The Voice of Greece και βρέθηκε στο πλευρό τους την πιο κρίσιμη στιγμή.

Οι τέσσερις coaches: Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πάνο Μουζουράκη, Έλενα Παπαρίζου και Σάκη Ρουβά προετοίμασαν με τον καλύτερο τρόπο τους δικούς τους τραγουδιστές διεκδικώντας την πρόκριση. Ωστόσο η τελική απόφαση ήταν αποκλειστικά του τηλεοπτικού κοινού.

Από την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στον ημιτελικό είδαμε τους: Αθηνά Βέρμη και Μαρσελίνο Σερίφι. Ο Νίκος Νταλάκας, η Καλένα Κτίστη και η Λία Μίχου συμμετείχαν από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

Η Έλενα Παπαρίζου παρακολούθησε να διαγωνίζονται από την ομάδα της οι: Σταύρος Πηλιχός, Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλους, Ιωάννα Γεωργακοπούλου, Κωνσταντίνος Κρομμύδας και Αλεξάνδρα Σιετή. Από την ομάδα του Σάκη Ρουβά στον ημιτελικό συμμετείχαν οι: Javier Silva Escola, Μάριος Πασιαλής, Κατερίνα Μπαταλογιάννη και Ειρήνη Περικλέους.

Ειρήνη Περικλέους

Σταύρος Πηλιχός

Λία Μίχου

Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος

Αθηνά Βέρμη

Javier Silva Escola

Αλεξάνδρα Σιετή

Νίκος Νταλάκας

Κατερίνα Μπαταλογιάννη

Ιωάννα Γεωργακοπούλου

Μαρσελίνο Σερίφι

Καλένα Κτίστη

Μάριος Πασιαλής

Κωνσταντίνος Κρομμύδας

Μια έκπληξη ανακοίνωσε ο Πάνος Μουζουράκης για τους παίκτες του show.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και κριτής για πρώτη φορά θα διοργανώσει ένα Crowdfunding (πρακτική χρηματοδότησης), όπου παίκτες που εμπιστεύεται και βλέπει κάτι διαφορετικό σε αυτούς θα τους δώσει βήμα για να δείξουν το ταλέντο τους, μαζί με νέους στιχουργούς και μουσικούς.

Στο Social Media Room του The Voice of Greece βρέθηκε η Λάουρα Νάργες. Ποιοι διαγωνιζόμενοι θα πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό;

Δείτε στην παρακάτω gallery τους παίκτες και τις παίκτριες που προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί live την επόμενη Παρασκευή (12/2).

Δείτε το video με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved