Media

Κατερίνα Ζαρίφη: «Αν ανοίξει ο ασκός για την τηλεόραση, η μπόχα θα φτάσει μέχρι τον ουρανό»

Gossip-tv Team

Καταπέλτης... η Κατερίνα Ζαρίφη στο σημερινό επεισόδιο των “Roomies” με αφορμή την "θύελλα" καταγγελιών.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Μαρία Σολωμού δεν θα μπορούσαν να μην σχολιάσουν και να αναφερθούν στο φλέγον θέμα των ημερών.

Και οι τρεις τους πέρα από παρουσιάστριες στις Roomies, φέρουν άλλη μια ιδιότητα αυτή του ηθοποιού και σχολίασαν τις καταγγελίες που έχουν γίνει από συνάδελφους ηθοποιούς στον καλλιτεχνικό χώρο του θεάτρου και της υποκριτικής.

Την κουβέντα ξεκίνησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, λέγοντας: «Είναι πράγματα που δεν μπορώ να πω ότι δεν τα είχαμε ακούσει. Όλα ξεκίνησαν από τη Σοφία Μπεκατώρου. Εκείνη ξεκίνησε όλο αυτό το άνοιγμα και το κουράγιο που έδωσε στις γυναίκες.».

Και συνέχισε, λέγοντας για την Ζέτα Δούκα: «Η Ζέτα έκανε την αρχή για τον χώρο του θεάτρου. Εγώ θαυμάζω όλες τις γυναίκες και τους άνδρες που βγήκαν να μιλήσουν. Είναι καλό να δοθεί η ευκαιρία να καταλάβουν κάποιοι άνθρωποι με την όποια θέση ότι αυτή η θέση δεν τους δίνει να καταπατούν προσωπικότητες ψυχές, ιδιότητες και σώματα.».

Η Κατερίνα Ζαρίφη από την άλλη εξομολογήθηκε: ««Αν ανοίξει ο ασκός για την τηλεόραση η μπόχα θα φτάσει μέχρι τον ουρανό».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved