Survivor spoiler: Χαμός στο συμβούλιο – Βαριές κουβέντες και κατηγορίες: «Να πάτε σπίτι σας»
Media

Survivor spoiler: Χαμός στο συμβούλιο – Βαριές κουβέντες και κατηγορίες: «Να πάτε σπίτι σας»

Survivor spoiler: Χαμός θα γίνει ανάμεσα στις δύο ομάδες – Μπλε και Κόκκινη- στο πρώτο συμβούλιο ασυλίας για αυτή την εβδομάδα!

Η μία ομάδα θα κατηγορήσει την άλλη και θα ανταλλάξουν βαριές κουβέντες και κατηγορίες. Όλοι θα αναμειχθούν και το κλίμα θα είναι βαρύ στο συμβούλιο της ασυλίας!

Η κόκκινη ομάδα κατηγορεί την μπλε ότι φώναζαν «Δεν μπορεί, δεν το έχει» και το πρόσωπο που θα ακούσει τα περισσότερα είναι ο νέος παίκτης της Μπλε ομάδας, Δημήτρης Μακρόπουλος ο οποίος θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον εαυτό του λέγοντας ότι δεν ήταν χλευασμός.

Ο δε Τριαντάφυλλος θα τα βάλει με την Άννα Μαρία Βέλλη στο συμβούλιο ασυλίας! Η Άννα Μαρία λέει στον τραγουδιστή «δεν είσαι τίμιος» και εκείνος απαντά: «Η Άννα Μαρία με έβρισε μπροστά στους συμπαίκτες μου, στους συμπαίκτες της, σε όλη την Ελλάδα…». Πώς θα αντιδράσει η Άννα Μαρία;

Ο Αλέξης Παππάς θα πει στην κόκκινη ομάδα και στον Κώστα: «Αν είσαι τόσο μυγιάγγιχτος είσαι στο λάθος παιχνίδι. Εδώ είμαστε στο survivor, αν δεν το έχετε καταλάβει καλά θα κάνετε να πάτε στο σπίτι σας»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved