Ρογκάκος – Στάθης: «Η ζωή είναι αυτοτελείς ιστορίες και ο ρόλος είναι να τις αναδεικνύουμε»
Media

Ρογκάκος – Στάθης: «Η ζωή είναι αυτοτελείς ιστορίες και ο ρόλος είναι να τις αναδεικνύουμε»

Κάθε Σαββατοκύριακο, από τις 06.30, ο Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης βρίσκονται στο στούντιο του ΑΝΤ1, καθώς είναι... «Πρωινοί τύποι».

Οι δύο έμπειροι δημοσιογράφοι επιχειρούν να προσφέρουν ένα διαφορετικό μενού στην πολύ πρωινή ζώνη.

Τι κάνει τη διαφορά σε μία εκπομπή;
Ν.Ρ.: «Η θεματολογία, το δέσιμο μεταξύ των παρουσιαστών, που νομίζω ότι στη δική μας περίπτωση το έχουμε "τερματίσει", και σίγουρα οι συνεργάτες, που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους».
Π.Σ.: «Βασικά, νομίζω η χημεία μας. Επικοινωνούμε εξαρχής με τα μάτια. Πέραν αυτού, η διάθεση μας να είμαστε διαφορετικοί, χρήσιμοι και κυρίως δεν θέλουμε να ψυχοπλακώνουμε τον κόσμο, πρωί πρωί. Θέλουμε να πίνει τον καφέ του μαζί μας και να συζητάμε τα πάντα».


Οι τηλεθεάσεις σας προκαλούν άγχος;
Ν.Ρ.: «Όταν έρχονται, τις λαμβάνω πολύ σοβαρά υπ' όψιν μου. Όμως δεν θα καθορίσουν τη ζωή μου ή την εκπομπή. Αυτό που κάνουμε είναι να είμαστε σταθεροί στις αξίες μας και η θεματολογία φτιάχνεται από τον ίδιο τον κόσμο, που μας στέλνει τα δεκάδες μηνύματα του».

Π.Σ.: «Καθόλου. Είναι στοιχείο της δουλειάς μας. Και εμείς να ξέρεις ότι δεν είμαστε σαν τους πολιτικούς, που όταν πρώτοι στις δημοσκοπήσεις λαμβάνουν υπ' όψιν και όταν είναι τις απαξιώνουν. Από άλλη, μην ξεχνάμε πως σε βάθος χρόνου οι καλές δουλειές βραβεύονται από τον κόσμο»


Ποιες προσωπικότητες κεντρίζουν το ενδιαφέρον σας;

Ν.Ρ.: «Θέλω να είμαι συνομιλητής με τους πολίτες. Μόνο αν ακούς την κοινωνία, που μέρος της είμαι και εγώ, θα μπορείς να δώσεις ένα προϊόν που θα αφορά στην πραγματική κοινωνία και τα προβλήματα της».

Π.Σ.: «Μια ιστορία, μια μαρτυρία μια συμβουλή, μια ανακάλυψη, ένα επίτευγμα, μια διδαχή, ένα καλό παράδειγμα, μια αποτυχία που μας έμαθε κάτι. Όλη η ζωή είναι αυτοτελείς ιστορίες και ο δικός μας ρόλος είναι να τις αναδεικνύουμε», λένε στο περιοδικό Τηλεθεατής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved