Νίκος Ρογκάκος – Παναγιώτης Στάθης: Από αυτές τις προσωπικότητες θα ήθελαν να πάρουν συνέντευξη
Media

Νίκος Ρογκάκος – Παναγιώτης Στάθης: Από αυτές τις προσωπικότητες θα ήθελαν να πάρουν συνέντευξη

Κάθε Σαββατοκύριακο, από τις 06.30, ο Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης βρίσκονται στο στούντιο του ΑΝΤ1, καθώς είναι... «Πρωινοί τύποι».

Οι δύο έμπειροι δημοσιογράφοι επιχειρούν να προσφέρουν ένα διαφορετικό μενού στην πολύ πρωινή ζώνη.

Από ποια προσωπικότητα ανά τον κόσμο θα θέλατε να πάρετε συνέντευξη;
Ν.Ρ.: «Με τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων και πάσης Αλβανίας Αναστάσιο. Θεωρώ ότι όλες του οι ενέργειες εμπνέονται από την οικουμενική αντίληψη της Εκκλησίας. Καθώς στέκεται με σεβασμό στην ετερότητα των αλλόδοξων και αλλόπιστων, προς τους οποίους συμπεριφέρεται χωρίς μισαλλοδοξία, αλλά με υπέρμετρη, γνήσια και ειλικρινή αγάπη».
Π.Σ.: «Ξεκάθαρα από τον Τζο Μπάιντεν. Η ιστορία της ζωής του είναι τόσο ανατρεπτική και δύσκολη, που νομίζω ότι θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον».


Η ιστορία άραγε τι θα αναφέρει στις σελίδες της για την εποχή που διανύουμε; Ν.Ρ.: «Μία πανδημία, που ξέφυγε από την Κίνα, σκότωσε εκατομμύρια πολίτες σε όλο τον κόσμο και άλλαξε τον τρόπο ζωής και σκέψης ολόκληρου του πλανήτη. Η πανδημία του 21ου αιώνα έχει όνομα: Covid -19».

Π.Σ.: «Ο τίτλος θα είναι "Η πανδημία που έγινε ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος". Είναι η τελικά η διδαχή της ιστορίας για την ιεράρχηση των πραγμάτων της ζωής μας και το ρόλο των επιστημόνων».


Η αιώνια αγάπη σας είναι...
Ν.Ρ.: «Η οικογένεια μου. Βέβαια, κάθε μέρα σκέφτομαι τον αδελφό μου, που έφυγε πολύ νέος και τόσο άδικα από τη ζωή, και τον πατέρα μου, που του οφείλω -μαζί με τη μητέρα μου- αυτό που είμαι σήμερα. Θεωρώ ότι η οικογένεια μας είναι ο καθρέφτης μας, και ο δικός μου καθρέφτης ήταν και είναι πάντα καθαρός και διαυγής», λένε στο περιοδικό Τηλεθεατής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved