Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης: «Έχουμε χημεία και συνεννοούμαστε με ένα βλέμμα»
Media

Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης: «Έχουμε χημεία και συνεννοούμαστε με ένα βλέμμα»

Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη είναι ένα ακαταμάχητο ζευγάρι στη ζωή και πλέον και στην TV.

Oι δύο τους μίλησαν για το πως αισθάνονται κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη και μάλιστα στην ίδια εκπομπή, το "Σου Κου Family", για τις πρώτες τους σκέψεις όταν τους έγινε η πρόταση, ενώ ανέφεραν ποια επαγγελματικά στοιχεία εκτιμά ο ένας στον άλλον.

Πώς αισθάνεστε που βρίσκεστε κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη;

Α.Β.: Αισθάνομαι μεγάλη χαρά, συγκίνηση κι ένα γλυκό, δημιουργικό άγχος.

Χ.Β.: Μοιραζόμαστε, 11 χρόνια πλέον, την οικιακή μας στέγη, γιατί όχι και την επαγγελματική; Εγώ χαίρομαι πολύ διότι, με την κυριολεκτική έννοια της λέξης, η στέγη είναι κάτι πολύ σημαντικό. Αν δεν είναι γερή, ακόμα κι ένα ψιλόβροχο αρκεί για να προκαλέσει προβλήματα. Εμείς τώρα μοιραζόμαστε στέγη που αντέχει και πτώση μετεωρίτη. Αν αυτό δεν είναι τύχη, τότε δεν ξέρω τι είναι.

Ποιες ήταν οι πρώτες σκέψεις που κάνατε, όταν σας έγινε η πρόταση;

Α.Β.: Μία ήταν η σκέψη που έκανα προσωπικά στο άκουσμα της πρότασης: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ! Δεν σας κρύβω πως ήταν κάτι που μου είχε λείψει.

Χ.Β.: Όπως αντιλαμβάνεστε, αυτό είναι κάτι που η γυναίκα μου το ήθελε πολύ. Το είχαμε συζητήσει και υπολογίζαμε ότι ενδεχομένως θα μας δοθεί η ευκαιρία από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, όταν θα τελείωναν οι υποχρεώσεις μου με τον ΣΚΑΪ. Όμως το σόου, για το οποίο είχα συμφωνήσει με το κανάλι να κάνω μετά το «Big Brother», μπήκε στο... ψυγείο λόγω πανδημίας. Είναι μια εκπομπή που η παρουσία κόσμου στο πλατό είναι επιτακτική και, με τις παρούσες συνθήκες, ήταν άσκοπο να προβληθεί. Οπότε οι προσευχές της γυναίκας μου έπιασαν τόπο διότι και ελεύθερη έμεινε από το προηγούμενο κανάλι της και συμφώνησε με το δικό μου.

Ποια επαγγελματικά στοιχεία εκτιμά ο ένας στον άλλον;

Α.Β.: Ο Χάρης, όταν αισθάνεται άνετα, είναι πολύ ετοιμόλογος, κάτι που δεν έδειξε τόσο στο «Big Brother», κι έχει μια ακαταμάχητη ατάκα που είναι σπάνιο να τη βρεις. Επίσης, έχει πηγαίο αυθορμητισμό και μαζί έχουμε μια χημεία που μας κάνει να μπορούμε να συνεννοηθούμε με ένα βλέμμα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό τηλεοπτικά.

Χ.Β.: Αυτό που θα σας πω έτυχε να το αναφέρω και σε ένα από τα σποτάκια της εκπομπής μας. Η γυναίκα μου είναι απίστευτη καταφερτζού. Οταν βάλει κάτι στο μυαλό της, θα γίνει. Εχει καταφέρει να συνωμοτεί με το σύμπαν. Σας εγγυώμαι πως αν για κάποιο ρεπορτάζ θα ήθελε να έχει την άποψη του Πάπα της Ρώμης, θα έβρισκε τον τρόπο και να του μιλήσει στο τηλέφωνο και να τον πείσει να δεχτεί να βγει στον αέρα. Έχει, εκ γενετής, όλα τα στοιχεία ενός ιδανικού αρχισυντάκτη. Επίσης, αφοσιώνεται όσο κανένας προκειμένου αυτό που αναλαμβάνει να γίνει τέλειο. Οτιδήποτε λιγότερο την απογοητεύει, είπαν στο Τύπος TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved