Media

Καλό Μεσημεράκι: Η έκπληξη του Ρουβά στον Μουτσινά και όσα ετοιμάζει για τον Βαλεντίνο

Gossip-tv Team

Καλό Μεσημεράκι: Όσα ετοιμάζει φέτος ο Σάκης Ρουβάς για τους θαυμαστές του!

Δεν έχουν τέλος οι εκπλήξεις στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Το μεσημέρι της Παρασκευής, 12/2 ο παρουσιαστής έμεινε άφωνος όταν αντίκρισε στην οθόνη τον Σάκη Ρουβά, λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του The Voice.

Ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε τον Σάκη για την ημέρα των ερωτευμένων, αλλά και για το εάν ετοιμάζει κάτι για να γιορτάσει τον έρωτά του δίπλα στην Κάτια Ζυγούλη.

«Τρελαίνομαι για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Ναι, ετοιμάζω κι εγώ λίγα πράγματα, όχι υπερπαραγωγές, αλλά γιορτάζω τη μέρα», είπε αρχικά ο Σάκης Ρουβάς.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ μίλησε και για τη μεγάλη διαδικτυακή συναυλία που ετοιμάζει για την ημέρα των ερωτευμένων...

«Είστε καλεσμένοι όλοι στο σπίτι μου στις 14 Φεβρουαρίου. Σε αυτό εδώ το σημείο που βλέπεις θα γίνει το Live. Η πόρτα που βλέπετε στην εικόνα είναι η πόρτα του σπιτιού μου. Δεν είναι κόκκινη, κόκκινη έγινε στην αφίσα, απλά λόγω της ημέρας των ερωτευμένων, την κάναμε κόκκινη στο μοντάζ. Η αλήθεια είναι ότι έχω πει πολλά ερωτικά τραγούδια τα τελευταία 30 χρόνια και διάλεξα μερικά τραγούδια μαζί με τους φίλους μου μέσα από το διαδίκτυο. Την Κυριακή θα τα πούμε στις 20:00 αυτά τα τραγούδια από εδώ στο σπίτι μου».

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved