Media

Έλα Χαμογέλα: Τα «πήρε» ο Τάσος Χαλκιάς στον «αέρα» της εκπομπής – Τι συνέβη;

Gossip-tv Team

Έλα Χαμογέλα: Τι συνέβη και έγινε έξαλλος ο Τάσος Χαλκιάς στον «αέρα» της εκπομπής;

Ο ηθοποιός το πρωί του Σαββάτου (13-02) μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου με αφορμή την είσοδό του στη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», λέγοντας πως θα υποδυθεί τον ρόλο του αδερφού του «Παρασκευά» που ενσάρκωνε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

«θα είμαι στη σειρά με έναν ρόλο καινούργιο που προέκυψε εκ των πραγμάτων. Έτσι κι αλλιώς θα προέκυπτε γιατί η σειρά πήρε μία παράταση κάποιων επεισοδίων και θα έμπαιναν νέα πρόσωπα. Μέσα σε αυτά τα πρόσωπα είναι και ο ρόλος που αφορά εμένα και θα είμαι στη σειρά».

Ο ηθοποιός όμως εκνευρίστηκε όταν ο Παύλος Σταματόπουλος στην προσπάθεια του να μιλήσουν για το θέμα των καταγγελιών χρησιμοποίησε στη φράση του ένα «και».

«Το επισημαίνω γιατί και εσείς, η μεγάλη σας αγάπη ήταν η σχολή που είχατε ανοίξει και, επειδή έχουν συμβεί και κάποια γεγονότα που έχουν να κάνουν με τη σχολή. Δηλαδή πάρα πολλοί ηθοποιοί λένε ότι στη σχολή κακοποιήθηκαν εντός εισαγωγικών από καθηγητές με τον τρόπο που…», είπε ο δημοσιογράφος με τον ηθοποιό να τον διακόπτει. Το του απάντησε;

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved