Media

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Σκηνοθέτης μου είχε ζητήσει να γδυθώ εντελώς μετά από ακρόαση-Ήταν σιχαμερό»

Gossip-tv Team

Πάμε Δανάη: Τα δικά του βιώματα εξιστόρησε σήμερα ο Χρήστος Βασιλόπουλος στο MEGA.

Μπορεί τόσα χρόνια να μην είχε μιλήσει, όμως, τώρα τα στόματα ανοίγουν.
«Το 2017, το HBO, έγινε το πρώτο κανάλι το οποίο έχει έναν άνθρωπο ο οποίος συντονίζει τις ερωτικές σκηνές και τις σκηνές που οι ηθοποιοί αισθάνονται άβολα. Επίσης, οι σκηνοθέτες ό,τι ραντεβού κάνουν στα γραφεία τους το κάνουν με ανοιχτές πόρτες. Τα casting γίνονται μέσω κάμερας στο σπίτι σου ή να σε τραβάει κάποιος. Δεν υπάρχουν προσωπικά ραντεβού και στις οντισιόν σε μεγαλύτερο επίπεδο δεν βρίσκεται κανένας τετ α τετ, μόνος του στο δωμάτιο. Είναι 2-3 άτομα.

Έχω μια πικρή εμπειρία και μια εμπειρία, η οποία ήταν άχαρη και παγωτική. Εγώ προσωπικά είχα μια εμπειρία με έναν σκηνοθέτη πολύ μεγάλο, ο οποίος με κάλεσε στην ακρόαση. Ήμουν 19 χρονών, πήγαινα ακόμα στη σχολή, πήγα στην ακρόαση. Έψαχναν αγόρια για τον χορό. Ήμασταν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο. Έκανα την ακρόαση. Τελειώνει η ακρόαση και μου ζήτησε να γδυθώ. Γδύνομαι και μένω με το εσώρουχο και μου λέει ότι “πρέπει να γδυθείς εντελώς”. Και ρωτάω “γιατί” και μου λέει “γιατί πρέπει να δω”. Ντύθηκα και έφυγα. Ένιωσα πολύ άβολα. Ο σκηνοθέτης δεν βρίσκεται πια στη ζωή οπότε δεν έχει νόημα να αναφέρω, ούτε να καταγγείλω, ούτε να πω κάτι. Όλοι έχουμε μια “παγωτική” ιστορία με ανθρώπους που καταχράστηκαν την εξουσία, είτε μας συμπεριφέρθηκαν απαίσια.

Το δεύτερο περιστατικό ήταν στην ηλικία των 23. Έχω κλείσει την πρώτη μου δουλειά στο Mega, κάνω το πρώτο επεισόδιο και φεύγει το επεισόδιο και πάει στο κανάλι. Δεν παίρνουν την έγκριση για μένα. Με παίρνει ο σκηνοθέτης και μου λέει ότι δεν θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Παίρνω εγώ την παραγωγή και μιλάω με έναν παραγωγό που του λέω ότι θα πρέπει να πληρωθώ για το επεισόδιο που δούλεψα. Και εκείνος μου απαντά ότι δεν θα πληρωθώ γιατί δεν έχει προβληθεί το επεισόδιο και “αν πας σε δικηγόρο θα φροντίσω να μην δουλέψεις ξανά στην τηλεόραση”. Προφανώς ήταν εκφοβισμός. Μετά από αυτό το περιστατικό δεν μπόρεσα να μιλήσω, δεν μπόρεσα να το μοιραστώ. Όταν γίνεται κάτι τέτοιο και βρίσκεσαι σε πολύ μικρή ηλικία, δεν μπορείς να το καταλάβεις. Γίνεται κάτι σε σένα και δεν το καταλαβαίνεις», είπε, μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Δείτε το βίντεο παραπάνω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved