Media

Χάρης Ρώμας: «Έγινε παρεξήγηση με τους Ράδιο Αρβύλα! Το θέμα έκλεισε»!

Gossip-tv Team

Ο Χάρης Ρώμας εξέφρασε δημόσια την ενόχληση του για τα συκοφαντικά δημοσιεύματα που υπάρχουν και τόνισε θα κινηθεί νομικά σε όσους τον κατηγορούν άδικα!

Μάλιστα, κάποιοι έκαναν λόγο ότι η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα έπαιξε το εν λόγω συκοφαντικό δημοσίευμα που αφορούσε τον Χάρη Ρώμα και ο Αντώνης Κανάκης ενοχλημένος είπε: «Σε διάφορες παράξενες περιπτώσεις, που μπορούμε να συναντήσουμε, διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, ανακρίβειες που γράφονται στο διαδίκτυο και λοιπά, το έχουμε συνηθίσει. Επειδή, όμως, έχουμε κι εμείς κάποιες κόκκινες γραμμές και κάποιες ευαισθησίες, παιδιά μην ξεφεύγετε έτσι, θέλει λίγο προσοχή. Ορισμένα πράγματα είναι πολύ ευαίσθητα, είναι πάρα πολύ σοβαρά θέματα, έχουμε πολύ μεγάλες ευαισθησίες, λες και δεν γνωριζόμαστε γι΄αυτά τα θέματα και μη γράφετε ό,τι να ‘ναι. Δεν είναι ωραίο, δεν είναι δίκαιο. Γράψτε ό,τι θέλετε, αλλά ας βάλουμε μια κόκκινη γραμμή σε κάποια πράγματα, δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε τώρα ό,τι να ‘ναι για ένα παραπάνω κλικ, για πράγματα που ποτέ δεν ειπώθηκαν, ποτέ δεν έγιναν, ποτέ δεν παίχτηκαν, ποτέ, ποτέ, ποτέ… Λίγη προσοχή και σας το λέω πολύ ανθρώπινα. Παρακαλώ πολύ να επανορθώσουν όλοι όσοι εμπλέκονται σε κάποια πράγματα που γράφονται».

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε σήμερα 19 Φεβρουαρίου, για το εν λόγω περιστατικό στην εκπομπή, Ευτυχείτε:

«Η αλήθεια είναι ότι εξοργίστηκα γιατί το να σου προσάπτουν παιδοφιλία είναι ίσως το πιο ακραίο πράγμα, αυτό δεν γίνεται έτσι. Εξήγησα ότι επειδή γίνεται όλη αυτή η ιστορία με το metoo, η οποία έχω πει ότι από την πρώτη στιγμή καλώς γίνεται… είναι σχεδόν σίγουρο ότι κάποιες ιστορίες έχουν συμβεί αφού διασταυρώνονται από πολλά άτομα. Αυτό που συμβαίνει με το metoo είναι ότι θα πρέπει να το υποστούμε όλο για να γίνει αυτή η κάθαρση που λέμε και της παιδοφιλίας της πραγματικής.

Θα υποστούμε όλη την διαδικασία, η οποία έχει ότι άνθρωποι θα κάνουν ψευδείς καταγγελίες για να βρεθούν στην τηλεόραση. Έχει από όλα το φάσμα πλέον, όλοι έχουν το δικαίωμα να μιλήσουν και καλά κάνουν. Υπάρχει και η χειρότερη περίπτωση κάποιων που θέλουν να είναι στο παιχνίδι με βρώμικο τρόπο όπως αυτή η φυλλάδα, η οποία από αυτό τον τρόπο επιβιώνει… Επειδή κατά διαστήματα διάφορες σατιρικές εκπομπές όπως οι αγαπημένοι μου Ράδιο Αρβύλα το τόνισα αυτό έχουν παίξει βιντεάκια από εκπομπές που κάνει πλάκα αυτός στο διαδίκτυο… ο Αντώνης το κατάλαβε με πήρε τηλέφωνο και με χαροποίησε γιατί κινητοποιήθηκε για να καταλάβει περί τίνος πρόκειται. Είναι φίλοι και πολύ αξιόλογοι, κάνουν σάτιρα δυναμική και ωραία δεν έχει θέση κατά την γνώμη μου η χρησιμοποίηση αυτού του ατόμου…δεν υπάρχει παρεξήγηση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved