Media

Survivor: Ο Ασημακόπουλος τα... έχωσε στην Ανθή και το Twitter πήρε φωτιά!

Gossip-tv Team

Survivor: Στο αποψινό αγώνισμα η Ανθή αποφάσισε να απέχει, γεγονός που αυτόματα σήμαινε πέναλτι για την κόκκινη ομάδα αλλά και πολλά νεύρα από τους συμπαίκτες της Σαλαγκούδη.

Παρόλο που οι γιατροί της επέτρεψαν να λάβει μέρος του αγώνα, εκείνη αποφάσισε να απέχει δικαιολογώντας μάλιστα την απόφαση της με εμφανή εκνευρισμό: «Επειδή πολλές φορές με προέτρεπαν να μην παίξω, πιστεύω ότι δεν θα έχουν πρόβλημα σήμερα.

Έχει γίνει, το έχω αναφέρει και δεν είναι ένα μεμονωμένο άτομο που μου το έχει πει» είπε η Ανθή όμως δεν πρόλαβε να τελειώσει τη φράση αμέσως είχε να αντιμετωπίσει το Γιώργο Ασημακόπουλο ο οποίος με αρκετή ηρεμία της είπε:

«Φάσκει και αντιφάσκει. Είναι και κάποιες από τις φίλες της που την είχαν παροτρύνει να μην παίξει και είχαν τσακωθεί στην παραλία. Είχε γίνει τσακωμός με τη Μαριάνθη.

Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Εμείς της είχαμε πει να μην παίξει όταν δεν αισθανόταν καλά, άνθρωποι είμαστε».

Η αστραπιαία αυτή αντίδραση του Γιώργου φαίνεται πως βρήκε πολλούς συμμάχους στο Twitter με τους περισσότερους από τους τηλεθεατές να σχολιάζουν με πολύ χιούμορ το στιγμιότυπο. Δείτε παρακάτω τα τα απολαυστικά σχόλια:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved