YFSF All Star: Συγκίνηση και δάκρυα με την Ματθίλδη Μαγγίρα ως Βίκυ Μοσχολιού
Media

YFSF All Star: Συγκίνηση και δάκρυα με την Ματθίλδη Μαγγίρα ως Βίκυ Μοσχολιού

Με την Ματθίλδη Μαγγίρα "έκλεισαν"¨οι φετινές πρώτες μεταμορφώσεις των παικτών του YFSF.

Κι αν δεν ήταν εκείνη στο YFSF All Star ποιός θα ήταν; Αφού οι εμφανίσεις της στο Your Face Sounds Familiar το 2016 άφησαν εποχή. Ενδεικτικά θα αναφέρουμε την εκπληκτική της μίμηση στην Madonna, αλλά και την συγκλόνιστική της ερμηνεία ως Edith Piaf.

Όχι οτι οι υπόλοιπες εμφανίσεις της τότε δεν ήταν άρτιες και εντυπωσιακές. Φυσικά και ήταν. Όπως και αυτές που περιμένουμε να δούμε στο φετινό YFSF από εκείνη. Κι αν τότε μετά τον τελικό συγκινημένη μας ανακοίνωνε πως η κόρη της θα έφυεγε στην Αμερική για σπουδές, τώρα έχει την κούκλα της δίπλα της να την στηρίζει σε κάθε της εμφάνιση. Και μαζί και το...άλλο παιδί της, τον Pacino, δηλαδή τον σκύλο της που την ακολουθεί παντού.

Στο σημερινό Live η Ματθίλδη -η οποία οφείλουμε να σας πούμε πως μελετάει ατέλειωτες ώρες τις εμφανίσεις της και προσέχει και την τελευταία λεπτομέρεια- έγινε η Βίκυ Μοσχολιού και την πέτυχε εξαιρετικά.

Και σε φωνή και σε κίνηση ήταν σχεδόν ίδια και αυτό συγκίνησε ιδιαίτερα την κριτική επιτροπή, τόσο τον Τάκη Ζαχαράτο που με δυσκολία συγκρατούσε τα δάκρυά του, όσο και την Κατερίνα Παπουτσάκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved