Elif: Ο Ταρίκ θέλει να πεθάνει η Ματσιντέ πριν βρεθεί η μητέρα της Ελίφ
Media

Elif: Ο Ταρίκ θέλει να πεθάνει η Ματσιντέ πριν βρεθεί η μητέρα της Ελίφ

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif;

Η Ζουλιντέ επιστρέφει σπίτι με τον Εμιρχάν και συναντούν τον Σαφάκ. Εκείνος τους συνοδεύει και ο Εμιρχάν κρατάει το χέρι του και το χέρι της μητέρα τους. Μοιάζουν σαν οικογένεια.

Η Παρλά ρωτάει τη Σουρεϊγιά για τα μελλοντικά της σχέδια. Θέλει να μάθει πότε θα βρει δουλειά και θα φύγει από την έπαυλη. Η Σουρεϊγιά καταλαβαίνει πως οι ερωτήσεις της αποσκοπούν κάπου και δεν είναι τυχαίες.

Ο Ταρίκ προσπαθεί να εντοπίσει τη Μελέκ και θέλει να πεθάνει η Ματσιντέ πριν βρεθεί η μητέρα της Ελίφ. Τηλεφωνεί στη Βιλντάν και τη ρωτάει αν έδωσε τα χάπια στη Ματσιντέ. Η Βιλντάν του λέει πως δεν βρήκε ευκαιρία για να το κάνει και ο Ταρίκ την πιέζει. Θέλει να το κάνει όσο πιο σύντομα γίνεται.

Η Βιλντάν πηγαίνει στο δωμάτιο της Ματσιντέ και εκείνη διαμαρτύρεται πως έχει πονοκέφαλο. Η Βιλντάν σκέφτεται να της δώσει ένα από τα δηλητηριώδη χάπια. Η Παρλά είναι με τη Χουμεϊρά και τη Σουρεϊγιά και λέει πως το βράδυ είναι καλεσμένη σε μια εκδήλωση και μπορεί να τη συνοδέψει ο Κερέμ.

Προσπαθεί να κάνει τη Σουρεϊγιά να ζηλέψει. Η Ματσιντέ ζαλίζεται και η Βιλντάν τη βοηθάει. Η Χουμεϊρά καλεί τον γιατρό και εκείνος προτείνει να πάρει νέα φαρμακευτική αγωγή για την υψηλή πίεση. Αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία για να τον Ταρίκ για να της δώσει τα δηλητηριώδη χάπια.

Η Ζουλιντέ θυμάται όσα της είπαν οι αστυνομικοί και σκέφτεται πως ίσως η Μελέκ έχει ανάγκη από ιατρική παρακολούθηση σε κάποιο ίδρυμα. Η Βιλντάν νιώθει απαίσια αλλά βρίσκει ευκαιρία και δίνει τα χάπια στη Ματσιντέ.

Η Ζουλιντέ προσπαθεί να βρει τρόπο να βοηθήσει τη Μελέκ και πηγαίνει εκεί που τη συνάντησε για να πάρει όσες περισσότερες πληροφορίες μπορεί. Η Ματσιντέ δεν ξυπνάει. Η Χουμεϊρά πηγαίνει να δει τι συμβαίνει και όταν πιάνει το κρύο χέρι της πανικοβάλλεται…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved