Battle of the Couples: Δείτε για πρώτη φορά φωτό μέσα από τη βίλα όπου θα ζουν τα ζευγάρια!
Media

Battle of the Couples: Δείτε για πρώτη φορά φωτό μέσα από τη βίλα όπου θα ζουν τα ζευγάρια!

Battle of the Couples: Έμεινε μόλις ένα εικοσιτετράωρο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του νέου ριάλιτι του Alpha και έχουμε ήδη στα χέρια μας φωτογραφίες από τη βίλα όπου θα ζουν τα ζευγάρια που αγωνίζονται. 

Έχουμε δει ήδη μερικές πρώτες εικόνες από τη φουτουριστική Αρένα που θα πραγματοποιούνται τα αγωνίσματα του Battle of the Couples, αλλά δεν έχουμε πάρει ακόμα μια γερή δόση από τη βίλα στην οποία θα μένουν τα ζευγάρια, θα κάνουν τα θεματικά τους πάρτι κάθε εβδομάδα, αλλά και τις δοκιμασίες που θα τους χαρίζουν χρήματα, με τη Σάσα Σταμάτη.

Σας εξασφαλίσαμε αποκλειστικές εικόνες από την υπερπολυτελή βίλα που θα βλέπουμε κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη στις 23.00 και Παρασκευή στις 22.00 στον Alpha, λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του Battle of the Couples, αύριο στις 21.00.

Δείτε στην παρακάτω γκάλερι φωτογραφίες μέσα από το σπίτι:

Τα χαλιά, έχουν στρωθεί, το τραπέζι περιμένει να υποδεχτεί μεγαλοπρεπώς τους παίκτες του reality, ενώ βλέπουμε και τους χώρους του playroom και τους καναπέδες που θα φιλοξενούν συζητήσεις, εξομολογήσεις, παιχνίδια, και πολλά πολλά άλλα.

Δες εδώ το trailer εδώ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved