Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Μένιος προσεγγίζει τον Στάθη, καθώς γνωρίζει το μυστικό για τις τρούφες
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Μένιος προσεγγίζει τον Στάθη, καθώς γνωρίζει το μυστικό για τις τρούφες

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Χαιρέτα μου τον πλάτανο, η πανικοβλημένη Μάρμω διώχνει άρον άρον τον Τζώρτζη από το σπίτι της, τη στιγμή που εκείνος πιστεύει πως έχει δει τον Βαγγέλα στο παράθυρο.

Θα καταφέρει, άραγε, η παμπόνηρη γριούλα να τον βγάλει τρελό για ακόμα μια φορά; Ο Παναγής και ο Σίμος ψάχνουν τρόπο να βγάλουν τον Θοδωρή από τη διεκδίκηση της Χρύσας για να βοηθήσουν τον φίλο τους, τον Κανέλλο, να κάνει επιτέλους το βήμα! Ο Ηλίας υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει με τα χωράφια της Μάρμως και το μυστικό της τρούφας κινδυνεύει από την περιέργεια του μπακάλη.

Η παρουσία του Μένιου δίνει μια αίσθηση ασφάλειας στη Φιλιώ, η οποία προσπαθεί να συνηθίσει τη νέα πραγματικότητα. Ο Παναγής βρίσκει τον παπα-Αντρέα έτοιμο να ταξιδέψει για Αθήνα, προκειμένου να συναντήσει την παπαδιά και αποφασίζει να πάει μαζί του.

Ο Κανέλλος πηγαίνει, τελικά, να μιλήσει ανοιχτά στον Θοδωρή για τη Χρύσα. Η επίσκεψή του, όμως, θα έχει απρόσμενα αποτελέσματα. Ο Μένιος προσεγγίζει τον Στάθη, καθώς γνωρίζει το μυστικό για τις τρούφες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved