Άγριες Μέλισσες: Η δίκη του Βόσκαρη αρχίζει - Αβέβαιο το μέλλον της Ελένης
Media

Άγριες Μέλισσες: Η δίκη του Βόσκαρη αρχίζει - Αβέβαιο το μέλλον της Ελένης

Άγριες Μέλισσες: Όσα θα δούμε σύντομα στα επόμενα επεισόδια της σειράς

Ο αγώνας της Ελένης εναντίον του Βόσκαρη συνεχίζεται και όλοι αγωνιούν για την επερχόμενη δίκη. Αυτή η δίκη είναι η μοναδική ευκαιρία της Ελένης να γλιτώσει για πάντα από εκείνον και να τον δει να τιμωρείται για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει εναντίον ανυπεράσπιστων γυναικών στις φυλακές.

Ωστόσο, λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η δίκη, η σύλληψη του Νέστορα, αλλά και η προσαγωγή του Προύσαλη στην Ασφάλεια της Λάρισας κάνουν τον γύρο του χωριού. Ο Άγγελος προσπαθεί να πείσει τον παππού του να μιλήσει πρώτος και να ξεκαθαρίσει τη θέση του για όσα γνωρίζει για την υπόθεση του Κυπραίου, αλλά μάταια. Ο Προύσαλης αφήνεται ελεύθερος, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τον Νέστορα, ο οποίος περνάει το βράδυ του στο κρατητήριο. Την ίδια ώρα, πίσω στο Διαφάνι η Ελένη παρακολουθεί τις εξελίξεις και αγωνιά για τον Νέστορα, ενώ ετοιμάζεται για τη δίκη εναντίον του Βόσκαρη με μόνο όπλο την ομολογία του Γκούμα. Η ίδια είναι απογοητευμένη από την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση, αλλά λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η δίκη μια αναπάντεχη έκπληξη αναπτερώνει τις ελπίδες της.

Η Σοφούλα έχει αρχίσει να πιέζεται, καθώς ο δικηγόρος Φωτιάδης σκοπεύει να παρουσιάσει τον Βόσκαρη ως θύμα στο δικαστήριο. Και για να το καταφέρει αυτό πρόκειται να χρησιμοποιήσει την ίδια. Έτσι, της ζητάει να πει κι άλλα ψέματα προς υπεράσπιση του Βόσκαρη. Εκείνη μοιάζει εγκλωβισμένη. Από τη μία θέλει να μείνει στο πλευρό του Μάνου γιατί τον φοβάται και από την άλλη σκέφτεται να μιλήσει στον Άγγελο, που εξακολουθεί να την επισκέπτεται κρυφά.

Διαβάστε περισσότερα παρακάτω...



Πηγή: ΜΥtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved