Battle of the Couples: Απίστευτη ανατροπή στην πρεμιέρα - Αποχώρησαν οικειοθελώς
Media

Battle of the Couples: Απίστευτη ανατροπή στην πρεμιέρα - Αποχώρησαν οικειοθελώς

Battle of the Couples: Όσα είδαμε στην πρεμιέρα του νέου ριάλιτι του Alpha...

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης 25/2 το Battle of the Couples. Το νέο ριάλιτι του Alpha ξεκίνησε με τον Παναγιώτη Βασιλάκο να καλησπερίζει τους τηλεθεατές από την αρένα του παιχνιδιού.

Ο Παναγιώτης και η Σάσα Σταμάτη έχουν δύο πολύ ξεχωριστούς ρόλους, με τον πρώτο να είναι ο παρουσιαστής στην αρένα, εκείνος που θα "τρέχει" τις δοκιμασίες, θα τους κόβει τα βραχιόλια στην Τελετή των Βραχιολιών, θα παρουσιάζει τις δοκιμασίες αποχώρησης.

To Battle of Couples εκτείνεται σε ένα σκηνικό, πάνω από 1.500 μέτρα, για την κατασκευή του εργάστηκαν πάνω από 120 άτομα και μεταφέρθηκαν επί τόπου 200 τόνοι άμμου για τις ανάγκες της αρένας.

Η αρχή έγινε με τα ζευγάρι να κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στην αρένα. Μάλιστα η παραγωγή είχε φροντίσει για τα πάντα και έτσι παρουσίασε μικρά αποσπάσματα, μέσα από τα οποία οι συμμετέχοντες μιλούσαν για την γνωριμία τους, αλλά και το love story που τους ώθησε να δηλώσουν συμμετοχή στο παιχνίδι.

Στη συνέχεια, ο Παναγιώτης Βασιλάκος σήμανε και την έναρξη του παιχνιδιού, από τον πρώτο γύρο, εκείνοι που τα κατάφεραν ήταν Ο Κυριάκος με την Μαριάννα, ο Γιώργος με την Καίτη, ο Γιάννης με την Μαρία, ο Γιώργος με την Εβελίνα και ο Μιχάλης με την Γεωργία.

Ακολούθησε και δεύτερος γύρος αγωνίσματος με τα ζευγάρια να κυλούνται κυριολεκτικά στις λάσπες, προκειμένου να εξασφαλίσουν μια θέση στην βίλα.

Λίγο πριν τον τρίτο γύρο που θα καθόριζε και το τελευταίο ζευγάρι που θα έμπαινε στην βίλα, ήρθε μια απίστευτη απόφαση. Ποιο ζευγάρι θέλησε να αποχωρήσει πριν καν αγωνιστεί;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved