Μαρία Κορινθίου: Αυτόν το ρόλο θα κάνει η κόρη της, Ισμήνη στο Καφέ της Χαράς
Media

Μαρία Κορινθίου: Αυτόν το ρόλο θα κάνει η κόρη της, Ισμήνη στο Καφέ της Χαράς

Εδώ και αρκετό καιρό, η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης, είχαν αποκαλύψει τη συμμετοχή της κόρης τους στο Καφέ της Χαράς.

Πρόκειται μάλιστα για την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Ισμήνης τους, κάτι που γεμίζει με χαρά και ανυπομονησία τους γονείς της.

Η κούκλα Μαρία Κορινθίου το πρωί της Παρασκευής (26-02) μίλησε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» για το ρόλο της κόρης της ενώ αποκάλυψε πότε θα τη δούμε στη σειρά.

«Όμορφο είναι που η κόρη ακολουθεί τα βήματά μας. Υπερηφάνεια, ταυτόχρονα ανυπομονησία ταυτόχρονα κι ένα μάγκωμα. Ο Χάρης έκανε την πρόταση κατευθείαν στην Ισμήνη, ήμασταν μαζί. Πήρε ένα καλοκαίρι για να το αποφασίσει η Ισμήνη μαζί με εμάς. Εμείς της είπαμε τα θετικά και τα αρνητικά αλλά εκείνη αποφάσισε αν θέλει να το κάνει ή όχι. Για μένα είναι σε ένα προστατευμένο περιβάλλον. Είναι ένα σπουδαίο επάγγελμα. Ό,τι θέλει η καρδούλα της αλλά φυσικά να το σπουδάσει. Θέλει πολύ διάβασμα. Είναι καλή μαθήτρια.

Για τα οικονομικά υπήρχε ένα συγκεκριμένο budget που μας το ανακοίνωσαν. Δεν διαπραγματευτήκαμε. Τη βοηθάω. Κάνουμε πρόβα μαζί με τον πατέρα της. Θα συμμετέχει για πέντε επεισόδια και θα εμφανιστεί σε έναν περίπου μήνα. Κάνει την εγγονή της Κανέλλας», είπε.

Δες το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved