Αγγελική: Ο Παύλος είναι εκτός ελέγχου - Απειλεί με όπλο τον Ανδρέα
Media

Αγγελική: Ο Παύλος είναι εκτός ελέγχου - Απειλεί με όπλο τον Ανδρέα

Αγγελική: Μία ανατρεπτική εξέλιξη πρόκειται να παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς.

Ο Παύλος βγαίνει εκτός ελέγχου, όταν βλέπει τη Σοφία μαζί με τον Ανδρέα, και με ένα όπλο στο χέρι απειλεί να τον σκοτώσει. Η Κατερίνα όμως τον βλέπει και προσπαθεί αν τον σταματήσει.

Ο γάμος του Παύλου και της Σοφίας οδηγείται στο τέλος του μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις εκείνου πως η γυναίκα με την οποία την απατούσε όλο αυτό το διάστημα είναι η Τζένη. Οι σχέσεις του ζευγαριού είναι στα άκρα και η συμπεριφορά της Σοφίας δημιουργεί θυμό στον Παύλο, ο οποίος δεν μπορεί να δεχθεί πως η γυναίκα του είναι πια ανεξάρτητη.

Μάλιστα, όταν ο Παύλος φτάνει στο σημείο να αμφισβητήσει την πατρότητα του παιδιού και να την απειλήσει, εκείνη του ξεκαθάριζε: πως δεν θα ανεχτεί τη συμπεριφορά του. Ο Παύλος, όσο η Σοφία τον κρατάει σε απόσταση, συνωμοτεί με την Τζένη εναντίον του αδελφού του και της οικογένειας του. Ο ίδιος προσεγγίζει μόνο τον Δημήτρη προκειμένου να συμμαχήσουν, αλλά η Αθηνά είναι προβληματισμένη από την επίσκεψη του στο σπίτι τους. Τις επόμενες μέρες, με τη βοήθεια της Τζένης, πείθουν τον Σταυριανό να σπάσει το συμβόλαιο συνεργασίας με τους Αργυρούς για τον βρετανικό ιππόδρομο δημιουργώντας ακόμη ένα πλήγμα στον Στέφανο και την οικογενειακή τους επιχείρηση.

Ωστόσο, ούτε η Τζένη αλλά ούτε και τα σχέδια του εναντίον του Στέφανου τον ικανοποιούν. Αυτό που τον πληγώνει περισσότερο είναι πως έχασε τη Σοφία. Μάλιστα, τρελαίνεται από ζήλια μόνο και μόνο στη σκέψη πως εκείνη και ο Ανδρέας, ο εργοδότης της, κάθε μέρα που περνάει έρχονται όλο και πια κοντά. Σύμφωνα με τις εξελίξεις που σας εξασφαλίσαμε, αυτή η ζήλια πρόκειται να τον ωθήσει σε μία απίστευτη επίθεση εναντίον του Ανδρέα. Ο Παύλος παρακολουθεί το σπίτι όπου συνεχίζουν να μένουν η Σοφία με τα παιδιά του και την Ιωάννα. Ωστόσο, ο Ανδρέας κάνει μια ξαφνική επίσκεψη στη Σοφία με την πρόφαση να δώσει κάτι ευχετήριες κάρτες από τους συνάδελφους της. Οι δυο τους συνομιλούν αρκετή ώρα και η Ιωάννα καταλαβαίνει τις πραγματικές του προθέσεις.

Κανείς, βέβαια, δεν μπορεί να φανταστεί πει ο Παύλος έχει δει τον εργοδότη της Σοφίας να μπαίνει στο σπίτι και είναι εξοργισμένος. Ο ίδιος περιμένει τον Ανδρέα να βγει από το σπίτι με ένα περίστροφό στο χέρι. Τυφλωμένος από ζήλια, όταν τον αντικρίζει, απειλεί να τον πυροβολήσει. Ο Παύλος είναι κρυμμένος στη αυλή του σπιτιού και σημαδεύει τον Αντρέα. Είναι έτοιμος να πατήσει τη σκανδάλη πιστεύοντας πως εξαιτίας του έχασε τη γυναίκα του.

Ωστόσο, την τελευταία στιγμή φτάνει εκεί η Κατερίνα η οποία τον βλέπει. Η κοπέλα, πλησιάζει τον Παύλο και προσπαθεί να τον συνετίσει. Τη προειδοποιεί πως αν το κάνει θα χάσει για πάντα τα παιδιά του και τότε εκείνος κατεβάζει το όπλο, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved