Έξαψη: Ελελίξεις - Ο Τζώρτζης βγαίνει από την φυλακή!
Media

Έξαψη: Ελελίξεις - Ο Τζώρτζης βγαίνει από την φυλακή!

Έξαψη: Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη στη δραματική σειρά του ΜΕGΑ και κανείς δεν ξέρει πού θα καταλήξει η υπόθεση της Βίκυς, αλλά και ποιος κρύβεται τελικά από πίσω.

Ωστόσο, στα επόμενα επεισόδια, η Μαρίνα μαθαίνει ότι οι βιταμίνες που έπαιρνε η Βίκυ ήταν στην πραγματικότητα ηρεμιστικά.

Οι υποψίες της στρέφονται στον Πέτρο, καθώς είναι σίγουρη πως ο άντρας δρα παίρνοντας εντολές. Δεν μπορεί να φανταστεί, βέβαια, πως την ίδια στιγμή ο Πέτρος και η Βίκυ έρχονται επικίνδυνο κοντά. Από την άλλη, η Εβίτα, η Ίριδα και η Τζου φτάνουν στο Ναύπλιο, ύστερα από παράκληση του Τζώρτζη.

Παράλληλα, η Μαρίνα με σύμμαχο πια τον Μηνά προσπαθούν να συνδέσουν τα νέα δεδομένα στην υπόθεση της Βίκυς. Η ίδια, βέβαια, αμφισβητεί πλέον την ενοχή του Τζώρτζη και είναι σίγουρη πως κάτι άλλο κρύβεται πίσω από την επίθεση στην αδελφή της. Την επόμενη μέρα, όμως, η είδηση για την πραγματική σχέση της Βίκυς και του Τζώριζη σκάει σαν βόμβα, τόσο στα κανάλια όσο και στην υπόλοιπη οικογένεια Αξιώτη.

Η Βίκυ, έχοντας χάσει κάθε σταθερό στη ζωή της, βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά του Πέτρου, ενώ και η 'Ιριδα καταρρέει μετά τα τελευταία γεγονότα. Ω Κωστής στέκεται στο πλευρό της Εβίτας. Ωστόσο, αυτές οι εξελίξεις οδηγούν στην αποφυλάκιση του Τζώρτζη.

Ο πολιτικός βγαίνει από τη φυλακή και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να καταφέρει να φτιάξει ξανά το κλίμα ανάμεσα στην οικογένεια του. Εν τω μεταξύ, ο Θάνος δίνει στη Μαρίνα μια πληροφορία που ανατρέπει όλα τα δεδομένα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved