Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Η Νταίζη Ντάκου αναστατώνει Άγγελο και Βέλη
Media

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Η Νταίζη Ντάκου αναστατώνει Άγγελο και Βέλη

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Στο σημερινό επεισόδιο (1/3), η νέα γειτόνισσα του Άγγελου και της Βέλης, η Νταίζη Ντάκου εισβάλει στο σπίτι τους και το κάνει άνω κάτω!

Η Νταίζη πάντα είχε ένα όνειρο: να γίνει τραγουδίστρια. Όμως η απίστευτη ομοιότητά της με την Καίτη Γαρμπή στάθηκε εμπόδιο στην καριέρα της, αφού κανένας μαγαζάτορας και καμία δισκογραφική δεν της έδωσαν την ευκαιρία να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Εμφανιζόταν πάντα ως τριτοτέταρτο όνομα, κυρίως σε πίστες της επαρχίας, χωρίς ποτέ να αναγνωριστεί το ταλέντο και η φωνή της. Η ίδια πιστεύει ότι είναι πολύ καλύτερη από την Γαρμπή και θα μπορούσε να την είχε «φάει λάχανο», αν δε της έβαζαν τρικλοποδιές τα κυκλώματα…


Ο Άγγελος, στο πρόσωπό της, θα βρει μια γυναίκα δυναμική, μια φίλη για να πίνουν καφέ και να λένε τα νέα τους. Από την άλλη η Βέλη θα έχει συχνές κόντρες μαζί της, καθώς η Νταίζη τα «λέει έξω απ’ τα δόντια» και η Βέλη δεν αντέχει την έντονη κριτική.
Στις ζωές των άλλων ζευγαριών…
Ο Μήτσος βρίσκει νέο «αίσθημα» που έρχεται να μείνει μαζί του. Την Κική (Βασιλική Μπέλλου). Η Καίτη στην αρχή ενθουσιάζεται, μέχρι που η Κική αρχίζει να παίρνει την θέση της.
Ο Μπάμπης αρρωσταίνει και η Ξένια τον περιποιείται. Όταν όμως αρρωσταίνει η Ξένια, ο Μπάμπης κουράζεται πολύ εύκολα…
Με αφορμή την εξαφάνιση ενός άντρα, το χωριό χωρίζεται σε δυο ομάδες για να βοηθήσει στις έρευνες. Μηνάς και Βούλα, βρίσκονται σε αντίπαλα στρατόπεδα…

Δείτε τα trailer εδώ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved