Survivor: Ποιος είναι τελικά ο Σεφ Τάκης που «σερβίρει» τα έπαθλα φαγητού στους παίκτες;
Media

Survivor: Ποιος είναι τελικά ο Σεφ Τάκης που «σερβίρει» τα έπαθλα φαγητού στους παίκτες;

Survivor: Κάθε φορά ο Γιώργος Λιανός ετοιμάζεται να ανακοινώσει  το έπαθλο φαγητού πριν από κάθε αγώνα ένας είναι ο πρωταγωνιστής στα λόγια του. Ο σεφ Τάκης!

Ποιος είναι όμως ο εν λόγω σεφ;

survivorgreece_135911851_333141067755313_2904607003462930662_n.jpg

Ο Γιώργος Λιανός συνηθίζει να αναφέρει στους παίκτες την κουβέντα που είχε λίγο πριν σεφ Τάκη. Είναι η στιγμή όλοι οι παίκτες από την μπλε και την κόκκινη ομάδα κρέμονται από τα χείλη του παρουσιαστή για να μάθουν αν κερδίσουν τι θα απολαύσουν.

Ο Γιώργος Λιανός λοιπόν με γλαφυρότητα συχνά διηγείται τη συνομιλία του με τον σεφ Τάκη η οποία συνήθως καταλήγει στην ανακοίνωση του επάθλου φαγητού.

Είναι δε τόσο λεπτομερής η διήγηση του παρουσιαστή που μοιάζει σαν ο σεφ Τάκης να είναι πραγματικό πρόσωπο. Χθες το βράδυ κιόλας, ο σεφ Τάκης ετοίμασε ένα από τα πιο πλούσια γεύματα για τους νικητές του επάθλου φαγητού που ήταν δύο μπριζόλες Black Angus με σαλάτα, ρώσικη, τζατζίκι και πατάτες τηγανιτές και φυσικά μέσα σε λίγα λεπτά ο... σεφ έγινε το πιο αγαπημένο πρόσωπο των παικτών.

Έλα όμως που δεν είναι αληθινό πρόσωπο! Ο σεφ Τάκης ανήκει αποκλειστικά και μόνο στη χιουμοριστική φαντασία του ίδιου του Γιώργου Λιανού.

Φαίνεται πως είναι για τον ίδιο τον παρουσιαστή ο καλύτερος τρόπος για να συνεχίσει να βλέπει στα πρόσωπα των παικτών ζωγραφισμένη την αγωνία ώστε να κάνει πιο... ποθητά και λαχταριστά τα γεύματα που έχει ετοιμάσει η παραγωγή για κάθε παίκτη ξεχωριστά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved