O θάνατος που γονάτισε την «Αλεξάνδρα» από τον «Ήλιο»
Media

O θάνατος που γονάτισε την «Αλεξάνδρα» από τον «Ήλιο»

H Νόνη Ιωαννίδου σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την συμμετοχή της στο επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1. "Ήλιος".

Kαι αυτό γιατί ο άνθρωπος που της κρατούσε τρυφερά το χέρι για δεκαετίες ολόκληρες, αντιμετωπίζοντας ενωμένοι σαν μια γροθιά κάθε είδους «τρικυμία», δεν βρίσκεται πλέον κοντά της.

Ο θάνατος του συζύγου της, την έχει «γονατίσει», σπάζοντας την καρδιά της σε χίλια κομμάτια, «Πέρασαν τα χρόνια και δεν παίρνεις χαμπάρι πότε περνάει ο χρόνος. Έχασα τον άντρα μου πριν από τρεισήμισι χρόνια και είπα πως πέρασε μέσα σε μία. νύχτα. Αισθάνθηκα ότι χάθηκε σε μια νύχτα ο χρόνος. Μέσα σου νοιώθεις νέος, ορμητικός, γεμάτος δύναμη και πολλά άλλα αλλά το περίβλημα κάπως μεταβάλλεται και στο θυμίζει λίγο», έχει πει σε συνέντευξη της, η ηθοποιός.

Η αγάπη της για εκείνον εξακολουθεί να είναι τόσο δυνατή, που μέχρι σήμερα τον αισθάνεται κοντά της. «Είναι μαζί μου εδώ κοντά μου και μέσα μου. Στον άντρα μου χρωστώ το μεγαλύτερο μέρος αυτού που έφτασα να είμαι γιατί με αγαπούσε τόσο που δεν ήθελε να με αλλάξει. Ήθελε να με οδηγήσει εκεί που ήμουν. Ήταν και δάσκαλος μου. 'Όταν έφυγε, έφυγε η γη κάτω από τα πόδια μου. Χάθηκα. Αλλά επειδή διδάχτηκα τόσα δίπλα του, έμαθα και την απόσπαση.

Ότι δεν είσαι πιασμένος πάνω από τον άλλον, είσαι αυθύπαρκτος και πρέπει να στέκεις. Η αγάπη είναι απύθμενη, δεν τελειώνει φεύγοντας το φυσικό σώμα», δήλωσε χαρακτηριστικά. Όπως παραδέχεται ποτέ της δεν μετάνιωσε για την απόφαση της να αποσυρθεί από τα καλλιτεχνικά δρώμενα και να μείνει με τον άντρα της στον Παρνασσό. «Εγώ δεν σκέφτηκα καθόλου την καριέρα μου. Λεν υπήρξα καριερίστα. Πάντα αποζητούσα κάτι άλλο απ’ την ζωή μου.

Ενώ όλα πήγαιναν υπέροχα, όταν γνώρισα εκείνον, κάτι κλείδωσε αυτόματα. Το φεύγουμε ήρθε πολύ φυσικά. Λέμε καμιά φορά θυσία τα αυτονόητα. Θυσιάζουμε πολύ σημαντικά πράγματα για το τίποτα στην ζωή μας», είπε η ηθοποιός που φέτος έκανε-τηλεοπτικό comeback ως «Αλεξάνδρα» στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος», σύμφωνα με το περιοδικό ΧΑΪ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved