MasterChef: Το σχόλιο του Κουτσόπουλου «άναψε φωτιές» - Απίστευτες κατηγορίες
Media

MasterChef: Το σχόλιο του Κουτσόπουλου «άναψε φωτιές» - Απίστευτες κατηγορίες

MasterChef: Το σχόλιο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για τον Παύλο που άτυπα έχει αναλάβει τον ρόλο του ζαχαροπλάστη στην κόκκινη ομάδα του MasterChef 5, «άναψε φωτιές» στη συζήτηση ανάμεσα στους παίκτες που έχουν επικεντρωθεί στη ζαχαροπλαστική.

Μιλώντας εκείνη την ώρα η Ηρώ είπε:
«Εγώ επίτηδες έχω πάει στο γλυκό δύο φορές… την επόμενη φορά έχω πει ότι θα είμαι στο κυρίως. Από μόνη μου θέλω και πάω… Η Κωνσταντίνα δεν έχει πει παιδιά εγώ εδώ είμαι, πάρτε με κι αλλού! Δεν ξέρω για τον Παύλο, αλλά στη δική μας περίπτωση αυτό έχει συμβεί. Δεν μπορείς να πάρεις τον άλλον από το χεράκι…».


Το σχόλιο αυτό της Ηρώς στην Κωνσταντίνα δεν άρεσε καθόλου στη Λία «Τι σε νοιάζει εσένα τι κάνει; Έξαλλη είμαι!», είπε στην κάμερα.
«Της την είπε γιατί τη θεωρεί πολύ δυνατή στη ζαχαροπλαστική. Θέλει να τη βγάλει από αυτήν τη θέση να την πάει στη μαγειρική έτσι ώστε να είναι προτεινόμενη η Κωνσταντίνα», σχολίασε η Μαρίνα.

Η Κωνσταντίνα δήλωσε ότι δεν την ενδιαφέρει η άποψη της συμπαίκτριάς της κι ότι μπορεί να προσφέρει καλύτερα στις ομαδικές δοκιμασίες ως ζαχαροπλάστης.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved