Elif: Ο Βεϊσέλ λέει την αλήθεια στην Ιντζί για την Ελίφ και η μικρή σοκάρεται
Media

Elif: Ο Βεϊσέλ λέει την αλήθεια στην Ιντζί για την Ελίφ και η μικρή σοκάρεται

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά,Elif

Η Λεμάν περνάει από το σπίτι της Ζουλιντέ και βλέπει να μπαίνει μέσα ένας άντρας. Πρόκειται για έναν τεχνίτη, που έχει έρθει για να επιδιορθώσει το σύστημα θέρμανσης.

Η Λεμάν όμως παρεξηγεί αυτό, που βλέπει. Χτυπάει την πόρτα της Ζουλιντέ αλλά εκείνη δεν ανοίγει. Η Λεμάν φεύγει αποφασισμένη να πει παντού τα κουτσομπολιά της.

Η Ιντζί πιστεύει πως πια δεν την αγαπάει κανείς και δεν καταλαβαίνει γιατί η Τουλάι και ο Βεϊσέλ δεν της επιτρέπουν να δει την Ελίφ και τη Μελέκ. Ο Βεϊσέλ αναγκάζεται να της πει την αλήθεια και η μικρούλα νιώθει μεγάλη θλίψη. Η Ελίφ είναι θλιμμένη και η Σουρεϊγιά καταλαβαίνει πως κάτι την απασχολεί. Η Ελίφ νοσταλγεί τη μητέρα της και η Σουρεϊγιά της φέρεται με τρυφερότητα.

Η Ελίφ νιώθει ότι μπορεί να την εμπιστευθεί και θέλει να της μιλήσει για την οικογένειά της. Η Λεμάν λέει σε όλη τη γειτονιά πως η Ζουλιντέ φιλοξενεί έναν άντρα στο σπίτι της.

Ο Σαφάκ γίνεται έξαλλος με τη μητέρα του. Η Μπιρτσέ δοκιμάζει τα καινούρια της παπούτσια και ο Γιουνούς λέει πως δεν του αρέσουν καθόλου. Η Ράνα επισκέπτεται τον Ταρίκ στο γραφείο του και του λέει πως νιώθει ότι κάθε φορά που έρχονται πιο κοντά εκείνος βάζει απόσταση ανάμεσά τους. Καταλήγουν να τσακώνονται και η Ράνα φεύγει θυμωμένη.

Τηλεφωνεί στη Χουμεϊρά και της λέει πως θέλει να την επισκεφθεί. Ο Ταρίκ παραγγέλνει ξανά τα σκουλαρίκια, που άρεσαν στη Ράνα γιατί το πρώτο ζευγάρι το χάρισε στη γυναίκα του…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved