I’m a celebrity, get me out of here: Αυτό θα είναι το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1
Media

I’m a celebrity, get me out of here: Αυτό θα είναι το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1

Επιστρέφει στο πεδίο των συζητήσεων για τον ΑΝΤ1 το ριάλιτι επιβίωσης Ι’m a celebrity get me out of here, καθώς υπήρχαν συζητήσεις και το 2016.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real Life ο σταθμός πέρα από την μυθοπλασία, θέλει να στραφεί και προς την ψυχαγωγία και για αυτό βρίσκεται στην τελική ευθεία για να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του ριάλιτι με το iTV. Το Ι’m a celebrity get me out of here αποτελεί ένα ριάλιτι επιβίωσης για διάσημους, όπου θα πρέπει να ζήσουν για κάποιους μήνες στη ζούγκλα μέχρι να καταφέρει ένας από αυτούς να στεφθεί βασιλιάς ή βασίλισσα της ζούγκλας.

Αν και τα γυρίσματα γίνονται σε μακρινά μέρη, όπως στην Αυστραλία και στη Νότια Αφρική με τις συνθήκες της πανδημίας τα δεδομένα άλλαξαν και πλέον τα γυρίσματα γίνονται σε ένα κάστρο της Αγγλίας. Το ριάλιτι πέρα από τις μαγνητοσκοπημένες δοκιμασίες, θα έχει και live όπου θα μπορεί να ψηφίσει και το κοινό.

Αν υπάρξει συμφωνία, τότε το νέο ριάλιτι επιβίωσης αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο, με στόχο του ANT1 να ενισχύσει την ψυχαγωγία του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved