YFSF - All Star: Η ψηφοφορία - θρίλερ και ο μεγάλος νικητής της πρεμιέρας
Media

YFSF - All Star: Η ψηφοφορία - θρίλερ και ο μεγάλος νικητής της πρεμιέρας

YFSF - All Star: Όσα είδαμε στην μεγάλη πρεμιέρα του λαμπερού σόου

Οι τηλεθεατές του ANT1 παρακολούθησαν επιτέλους την πρεμιέρα του YFSF - All Star και οι χρήστες των social media "ζωγράφισαν" με τις ατάκες τους στο twitter. Το λαμπερό σόου επέστρεψε ανανεωμένο με την Μαρία Μπεκατώρου στα καλύτερά της.

Φέτος στο YFSF συμμετέχουν οι καλύτεροι παίκτες που πέρασαν από τους προηγούμενους κύκλους, με τον πήχη να έχει ανέβει ψηλά.

Η ταλαντούχα δεκάδα αποτελείται από τους Θανάσης Αλευράς, Κώστας Δόξας, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μπέττυ Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Τάνια Μπρεάζου, Κατερίνα Στικούδη και Ίαν Στρατής.

Η νέα κριτική επιτροπή που αποτελείται από δύο μέλη που έχουν ξανακαθίσει σε αυτές τις θέσεις, την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Τάκη Ζαχαράτο και δύο πασίγνωστους καλλιτέχνες, τον Κωστή Μαραβέγια και τον Μιχάλη Ρέππα, δείχνει να έχει βρει ήδη ρυθμό.

Μετά την πρώτη καλησπέρα της παρουσιάστριας και των κριτών, αμέσως ξεκίνησε η σειρά εμφανίσεων με την Μπέττυ Μαγγίρα να ανεβαίνει πρώτη στη σκηνή.

Στα highlights της βραδιάς, το απίστευτο ντουέτο, ανάμεσα σε Κώστα Δόξα και Θανάση Αλευρά, ως Βίσση - Βανδή.

Τα πράγματα όμως σοβάρεψαν λίγο πριν το φινάλε της βραδιάς. Η κριτική επιτροπή ανακοίνωσε την βαθμολογία των παικτών. Κάθε κριτής είχε το δικαίωμα να βαθμολογήσει με 7,8,9 ή 10 βαθμούς από δύο συμμετέχοντες, δίνοντας τους 11 σε έναν παίκτη και τους 12 σε αυτόν που θεωρούσε καλύτερο.

Αργότερα αποκαλύφθηκε και η βαθμολογία των παικτών, αλλά και των τηλεθεατών οι οποίοι παρακολουθούσαν live streaming το σόου.

Ποιος ήταν ο μεγάλος νικητής της βραδιάς; Η απάντηση στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved