8 λέξεις: Το ξέσπασμα του Άκη και η πρόταση γάμου του Σίμου στην Σμαράγδα
Media

8 λέξεις: Το ξέσπασμα του Άκη και η πρόταση γάμου του Σίμου στην Σμαράγδα

8 λέξεις: Σίμος και Σμαράγδα, παντρεύονται - Όσα θα δούμε στη σειρά του ΣΚΑΙ

Ο Σίμος ήδη έχει κάνει πρόταση στη Σμαράγδα να μην υπολογίσουν τον Ακη και τις απειλές του και να ζήσουν μαζί κάτω οπό την ίδια στέγη. Ωστόσο, η Σμαράγδα ναι με συμφωνεί, αλλά ως προς το ένα σκέλος «Ναι, Σίμο, συμφωνώ. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ζούμε χωριστά. Ομως αυτή τη φορά δεν θέλω να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου, ούτε να λέω ψέματα στον Άκη. θα πάω και θα του το ανακοινώσω, θέλω να ξέρει και ας κάνει ό,τι Θέλει», του λέει.


Έτσι η Σμαράγδα αποφασίσει να πάει την επόμενη κιόλας μέρα στο γραφείο του Άκη για να του μιλήσει. Ομως για μια ακόμα φορά η γυναίκα συναντά τη σφοδρή αντίδραση του Άκη, όταν θα προσπαθήσει να πάρει τη συγκατάθεση του νια τη συγκατοίκηση της με τον Σίμο.

«Δεν περίμενα να ακούσω κάτι καλό από σένα. Αφού δεν έχεις μυαλό παιδάκι μου, τα έχουμε πει αυτά. Όσο ομορφιά έχεις, τόσο ηλίθια είσαι, λοιπόν, για το ξεκαθαρίσουμε. Αυτό το ρεμάλι δεν πρόκειται να μείνει στο ίδιο σπίτι με την κόρη μου. Το κατάλαβες; Παρ' τον και πήγαινε στα τσακίδια αν θέλεις. Αλλά μέσο στο σπίτι μόνο σαν επισκέπτης θα μπαίνει και αυτό από την καλή μου την κάρδια», της ξεκαθαρίζει. Η Σμαράγδα φεύγει απελπισμένη και ομέσως μετά εξιστορεί όλα όσα έγιναν στο γραφείο του Αρώνη. Ο Σίμος, απογοητευμενος από την αντίδραση του Άκη βρίσκει τη λύση και προτείνει εντελώς ξαφνικά στη Σμαράγδα να παντρευτούν: «Ωραία λοιπόν. Αφού ο Αρώνης δεν θέλει να μένεις με τον γκόμενο, όπως λέει, στο ίδιο σπίτι, θα μένεις με τον νόμιμο άντρα σου. Σμαράγδα μου, θα παντρευτούμε και μάλιστα σύντομα για να λήξει μια και καλή αυτό το θέμα», της δηλώνει.

Διαβάστε περισσότερα παρακάτω..

Πηγή: TV 24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved