Άγριες Μέλισσες: Αποκαλύπτεται ότι τον φόνο του Σέργιου δεν τον έκανε η Λενιώ;
Media

Άγριες Μέλισσες: Αποκαλύπτεται ότι τον φόνο του Σέργιου δεν τον έκανε η Λενιώ;

Άγριες Μέλισσες: Ο Μιχάλης Σαράφης δίνει σημαντικές λεπτομέρειες για την εξέλιξη της δίκης

Οι τηλεθεατές του ANT1 και τη φετινή σεζόν παρακολουθούν καθηλωμένοι τις εξελίξεις στην αγαπημένη τους σειρά. Ο Δημήτρης Μαζιώτης, ή αλλιώς, ο δικηγόρος, Μιχάλης Σαράφης από τις Άγριες Μέλισσες μίλησε για την πορεία της δίκης για τον φόνο του Σέργιου.

O Μιχάλης Σαράφης είναι ένας άνθρωπος εσωτερικός που λειτουργεί με τη συνείδη­ση.

«Αυτό είναι το χαρακτηριστικό του και παρόλο που είναι από τους μεγαλύτερους ποινικολόγους, τον χαρακτηρίζει π ενσυναίσθηση. Το μεγάλο σοκ για εκείνον ήταν όταν έμαθε ότι η Ελένη και οι αδελφές της κρύβονται πίσω από τον φόνο του Σέργιου. Εκεί έχασε γη κάτω οπό τα πόδια του. Ωστόσο συνέχισε να την υπερασπίζεται καθώς δεν είναι ο σκληρός δικηγόρος που πατάει επί πτωμάτων».

Όταν ξεκίνησε η πρώτη δίκη δεν γνώριζε την αλήθεια. «Προσωπική μου γνώμη είναι ότι ο δικηγόρος πρέπει να ξέρει και από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του πώς θα χειριστεί την υπόθεση για να την κερδίσει. Ο δικηγόρος με τον πελάτη του πρέπει να είναι ένα σώμα».

Η αλήθεια είναι ότι ο Βόσκαρης πια... δεν αντέχεται. «Ως ρόλος είναι πολύ ενδιαφέρων. Για ένα ηθοποιό είναι το κερασάκι. Όλοι τον θέλουν γιατί δεν είναι μονοδιάστατος παρόλο που φαίνεται να είναι. Ένας κακός έχει πολλές ρωγμές και το θέμα είναι τόσο ο ηθοποιός όσο και οι θεατές θα τις ανακαλύψουν, Ως ήρωας είναι μισητός».

Η δίκη πώς θα εξελιχθεί;

«Δεν είναι εύκολη. Μέχρι να ξεκινήσει υπάρχουν διάφορο εμπόδια όπως η έλλειψη μαρτύρων μετά τη δολοφονία της Μαδούρου που ήταν και η βασική μάρτυρας. Ο Βόσκαρης προσπαθεί να τη διακόψει ανατρέποντας με τον δικό του τρόπο με τα στοιχεία στα οποία βασίζεται. Το ζητούμενο του είναι να σβήσει όλο τα ισχυρά όπλα μας. Το μόνο που μένει είναι η ομολογία του Γκούμα και της Λέτας. θα υπάρξουν μαρτυρίες και από τις δύο πλευρές. Όλα ουσιαστικά στα δικαστήρια έχουν να κάνουν με το παιχνίδι των εντυπώσεων. Δεν είναι μόνο οι αποδείξεις, ασχέτως αν στηρίζονται κατά βάση σε αυτές. Εμείς φέρνουμε στη θέση του κατηγορούμενου δημόσιους λειτουργούς και νιοτρού5. Εκείνη την εποχή η εισαγγελία για να ξεκινήσει μια τέτοια διαδικασία έπρεπε να έχει "δέσει" πολύ καλά την υπόθεση».

Ο Γραμματικός είναι ένα τεράστιο χέρι βοη­θείας.

«Ισχύει όσον αφορά το "σκάλισμα" της υπόθεσης αλλά παρ' όλα αυτά, όλα στηρίζονται σε μαρτυρίες και αποδείξεις. Δεν μπορούν ο Σαράφης και η Ελένη να πάνε σε δίκη χωρίς στοιχεία».

Ο Βόσκαρης έχει μάρτυρες; «Έχει κι εκείνος κόσμο να τον στηρίζει. Όταν ο Γκούμας μίλησε, ο επιθεωρητής δεν πήρε θέση».

Οι Σεβαστοί θα εμπλακούν στη δίκη; «Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο».

Θα αποκαλυφθεί κάποτε ότι τον φόνο του Σέργιου δεν τον έκανε μόνη της η Ελένη αλλά με την Ασημίνα και τη Δρόσω;

«Αυτό το ξέρουν οι σεναριογράφοι αλλά θα έχει ενδιαφέρον να συμβεί για την εξέλιξη των σχέ­σεων μεταξύ των ηρώων. Μετά ο Σαράφης θα ανοίξει υποκατάστημα στο Διαφάνι (γέλια)».

Πώς θα εξελιχθεί η έκβαση της δίκης; «Το μόνο που γνωρίζω είναι πως γίνεται πραγ­ματικά μια σφαγή. Είναι μάχη σώμα με σώμα και πάει μέρα με τη μέρα. Τη μια κερδίζει πόντους και εύνοια ο Βόσκαρης και την άλλη η Ελένη. Είναι όλα στον πόντο. Με τον τρόπο που πα­ρουσιάζονται τα στοιχεία και οι ομολογίες των μαρτύρων, δεν δίνεται μια ξεκάθαρη εικόνα στον πρόεδρο και τους ενόρκους. Η δική μας πλευρά πολεμά με το συναίσθημα και την αλήθεια αλλά εκείνος προσπαθεί να πείσει το δικαστήριο με δόλιο τρόπο. Είναι αναμενόμενο γιατί οι δημόσιοι λειτουργοί και οι άνθρωποι με ανώτερη θέση είχαν, όπως έχουν και σήμερα, τα πλοκάμια τους απλωμένα και είναι διαπλεκόμενοι. Είναι εύκολο να τα βάλουν με μια απλή κοπέλα από χωριό όπως είναι η Ελένη».

Το χωριό είναι στο πλευρό της; «Όλοι εκτός από τη Σοφούλα».

Πηγή: ΤV 24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved