Αποκαλυπτικός ο Δημήτρης Αρβανίτης: «Ανοίγω την πόρτα και την βλέπω ξαπλωμένη στον καναπέ»
Media

Αποκαλυπτικός ο Δημήτρης Αρβανίτης: «Ανοίγω την πόρτα και την βλέπω ξαπλωμένη στον καναπέ»

Στην κάμερα της εκπομπής Love It μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας (01-03) ο Δημήτρης Αρβανίτης.

Ο γνωστός σκηνοθέτης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σωρεία καταγγελιών αποκαλύπτοντας ένα σκηνικό που έζησε και τον έκανε να ντραπεί.

«Πολλά από αυτά όχι απλά τα ξέραμε, ήταν και δεδομένα. Ξέραμε ότι αν θα πας στον τάδε σκηνοθέτη θα έχεις πρόβλημα πως θα σε αντιμετωπίσει επάνω στη σκηνή. Αυτές οι ίδιες δεν μου είχαν πει ποτέ τίποτα, όμως αυτές οι ίδιες είναι που έσπασαν το απόστημα. Η έκπληξη είναι ότι δεν είναι ο μικρός άσημος που πάει να κάνει μια ταινία μικρού μήκους. Δεν είναι ο σκηνοθέτης που έχει σκηνοθετήσει μια τηλεοπτική σειρά και δεν τον ξέρει κανένας…», είπε και αποκάλυψε:

«Με παίρνει ένας παραγωγός και μου λέει «Δημήτρη σε παρακαλώ μπορείς να δεις μια κοπέλα που τη θέλω να παίξει οπωσδήποτε», και κάνω το λάθος και του λέω επειδή είμαι όλη τη μέρα στο γύρισμα αύριο θα γυρίσω στο σπίτι το απόγευμα. Ανοίγω την πόρτα και μένω έκπληκτος. Απέναντι από την πόρτα είχε τον καναπέ και είναι ξαπλωμένη μια κοπέλα, έχει σηκώσει το φουστάνι της και κρατάει και ένα ποτήρι ουίσκι με παγάκια. Κοκκίνισα ολόκληρος! Ήμουν έτοιμος να εκραγώ», είπε μεταξύ άλλων.

Δες το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved