MasterChef 5: Αυτή είναι η τετράδα της φωτιάς - Αλλιώς μπήκαν και αλλιώς τους είδαμε
Media

MasterChef 5: Αυτή είναι η τετράδα της φωτιάς - Αλλιώς μπήκαν και αλλιώς τους είδαμε

MasterChef 5: Τι συνέβη με τους συγκεκριμένους συμμετέχοντες;

Ευγένεια, επαγγελματισμό γνώσεις και ταπεινότητα! Και τα τέσσερα χαρακτηριστικά τους, έδειξαν κατά την οντισιόν τους απέναντι στους κριτές, ο Πάνος Ράπτης, ο Διονύσης Σαρακίνης, η Μαρίνα Ντεμολλάι και ο Ιωάννης Αυλωνίτης. Ωστόσο, από τη στιγμή που οι τέσσερις παραπάνω φόρεσαν την λευκή ποδιά και μπήκα στο σπίτι, όλα άλλαξαν.

Πάνος Ράπτης

Όταν οι κριτές του είπανε πως το ρύζι του ήταν άβραστο, εκείνος ένιωσε πως τον ξεφτίλισαν και πως αν τον βγάζανε προτεινόμενο, θα άφηνε την ποδιά του για να φύγει. Δυστυχώς, για εμάς, δεν έφυγε, παρόλο που οι κριτές φρόντισαν να του κόψουν τον αέρα με τις κουβέντες και την κριτική τους. Θεωρεί ότι ο διαγωνισμός μαγειρικής θα του ανοίξει τηλεοπτικές πόρτες, πιστεύοντας ότι έχει ολόκληρο το πακέτο.

Διονύσης Σαρακίνης

Στην κουζίνα του MasterChef δεν έχει δείξει ακόμη τι μπορεί να κάνει. Αναλώνεται σε σχόλια και κουτσομπολιά, που στόχο έχουν να βγάλουν όλους από το παιχνίδι. Ο Κοντιζάς του χτύπησε ήδη μια φορά τον κώδωνα του κινδύνου, λέγοντάς του πως εκτός από το μαγειρικό ταλέντο, στο παιχνίδι ψάχνουν και καλούς χαρακτήρες. Μέχρι στιγμής πάντως δείχνει να έχει αρκετή συμπάθεια στην Ανούς.

Μαρίνα Ντεμολλάι.

Ενώ θα έπρεπε να έχει επικεντρωθεί στη δημιουργία των πιάτων, προτιμά να κάθεται στον καναπέ του σπιτιού του ριάλιτι, σχολιάζοντας ότι κινείται, έξω και μέσα από την κουζίνα του MasterChef. Με τους άλλους τρεις της παρέας, αντί να ανταλλάσσουν μαγειρικές γνώσεις, αρκούνται στα προσβλητικά σχόλια εναντίον των συμπαικτών τους. Έχει πει ότι θα είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, την ίδια ώρα που συγκεντρώνει αρκετά αρνητικά σχόλια στα social media.

Ιωάννης Αυλωνίτης

Στην οντισιόν του έλεγε πως δεν έχει σκοπό να συμμετάσχει σε άσκοπες διαφωνίες στο ριάλιτι, ενώ πάντα θεωρεί πως είναι ο καλύτερος σε ότι έχει να κάνει με τη μαγειρική. Να όμως που η μοίρα του τα έφερε αλλιώς και όχι μόνο δεν είναι πρώτος σε αυτό που κάνει, αλλά συμμετέχει και συνεχώς σε διαφωνίες και κουτσομπολιά που τον πηγαίνουν πίσω.

Πηγή: ΤV 24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved