MasterChef 5: Ανατροπή! Υποψήφιοι προς αποχώρηση δυνατοί μάγειρες του ριάλιτι!
Media

MasterChef 5: Ανατροπή! Υποψήφιοι προς αποχώρηση δυνατοί μάγειρες του ριάλιτι!

MasterChef 5: Η δοκιμασία δεν ήταν μόνο ένα τεστ δημιουργικότητας αλλά και ένα τεστ για τις φιλίες μέσα στο παιχνίδι. Και θα καταλάβετε γιατί... 

Ένα ακόμα Mystery Box σήμανε την έναρξη της νέας εβδομάδας στο MasterChef 5.

Αυτή τη φορά το ζητούμενο ήταν η εφευρετικότητα του μάγειρα μέσα στην κουζίνα, η πρακτικότητα και η γρηγοράδα, προκειμένου να προλάβει να ετοιμάσει ένα αξιόλογο πιάτο για να παρουσιάσει στους τρεις chef κριτές του διαγωνισμού, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Το Τεστ Δημιουργικότητας, που ακολούθησε, αποτέλεσε μια δοκιμασία αλλά και ένα crash test σχέσεων. Δυο πιάτα, ένα γλυκό και ένα αλμυρό, ήταν το ζητούμενο στα ζευγάρια, που προέκυψαν από τις επιλογές του νικητή του Mystery Box που ήταν ο Αλέξανδρος Συνοδινός. Ο εν λόγω παίκτης μάλιστα αποφάσισε να μη μαγειρέψει στη συγκεκριμένη δοκιμασία, χρησιμοποιώντας το πλεονέκτημα που είχε μετά τη νίκη του.

Η διαφορά, πάντως αυτή τη φορά στο συγκεκριμένο τεστ δημιουργικότητας ήταν ότι τα λάθη ή οι επιτυχίες του ενός θα αφορούσαν και θα βάραιναν και τον άλλο ανάμεσα στα ζευγάρια που όρισε ο Αλέξανδρος.

Με αυτή τη λογική τα ζευγάρια ή θα αναδεικνύονταν μαζί ή θα βρίσκονταν προς αποχώρηση. Μαζί λοιπόν στην άβυσσο, μαζί και στον μαγειρικό «παράδεισο»!

Τα αποτελέσματα δεν ήταν καθόλου αναμενόμενα καθώς υποψήφιοι προς αποχώρηση, είναι κάποιοι από τους πολύ δυνατούς μάγειρες του φετινού διαγωνισμού. Ανάμεσά τους τα φαβορί Ιωάννης και Διονύσης.

Δείτε το βίντεο με όσα ανακοίνωσαν οι κριτές:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved