Ευθύμης Ζησάκης: «Είχε απαίσια συμπεριφορά, με διέσυρε και είπε πολλά ψέματα»
Media

Ευθύμης Ζησάκης: «Είχε απαίσια συμπεριφορά, με διέσυρε και είπε πολλά ψέματα»

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε καλεσμένος ο ηθοποιός Ευθύμης Ζησάκης, o οποίος μίλησε για την ομάδα που έχει δημιουργήσει για παιδιά με σύνδρομο down, ενώ σχολίασε και τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου.

Ο Ευθύμης Ζησάκης μίλησε για τη συνεργασία που είχε με τον σκηνοθέτη – ηθοποιό που έχουν καταγγείλει η Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε: «Η ζωή είναι μια παλέτα χρωμάτων, δεν είδα πολύ μαύρο στη ζωή μου. Προσπαθώ να λέω πάντα την αλήθεια και πολλές φορές έχω παρεξηγηθεί. Είμαι υπέρμαχος των ανθρώπων που μίλησαν, αλλά έχω και ανάμεικτα συναισθήματα, νιώθω σοκαρισμένος με το βάθος των πραγμάτων. Αν γνώριζε κάποιος για τον Λιγνάδη και δεν μίλησε, θεωρώ πως είναι συνένοχος. Είναι σοκ όλο αυτό που συμβαίνει με τον Λιγνάδη. Έχω συνεργαστεί με όλους όσους έχουν ακουστεί αυτή την περίοδο, δεν γνώριζα κάτι από όλα αυτά. Υπήρξα θύμα λεκτικής βίας από έναν πολύ γνωστό ηθοποιό, ενός εκ των οποίων έχουν καταγγελθεί. Ήταν στο στόχαστρό του μια συνάδελφος που με βοήθησε σε κάποια στιγμή και ξέσπασε πάνω μου ο σκηνοθέτης»!

Και πρόσθεσε: «Όλοι οι ηθοποιοί έχουμε κάποιους σκηνοθέτες που θεωρούμε παράσημο το να δουλέψουμε μαζί τους. Είναι πολύ λεπτή η γραμμή μέσα στη δουλειά ώστε να καταλάβεις πότε ξεπερνά κάποιος τα όρια. Μου έχει τύχει, όταν βγήκα από τη σχολή, να με καλέσει ένας πολύ γνωστός σκηνοθέτης να κάνουμε οντισιόν. Κάναμε οντισιόν και μου είπε οκ προχωράμε, αρκεί να έρθεις σπίτι μου. Να έρθεις σπίτι μου και θα έχεις ότι χρειάζεται, αυτό που δεν έχεις, είμαι εγώ για να κάνεις αυτά που θέλεις και να προχωρήσεις. Αρνήθηκα με έντονο τρόπο και μου είπε ότι με αυτόν τον χαρακτήρα δεν θα κάνω τίποτα. Δεν το είπα σε άλλους συναδέλφους γιατί προχώρησα και πήγαν όλα καλά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved