Η Φάρμα: Ο Πάτρας αποκάλυψε τα αντικείμενα που θα πάρουν μαζί τους οι συμμετέχοντες
Media

Η Φάρμα: Ο Πάτρας αποκάλυψε τα αντικείμενα που θα πάρουν μαζί τους οι συμμετέχοντες

Η Φάρμα: Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα...

Η Φάρμα επιστρέφει στις οθόνες μας έπειτα από αρκετά χρόνια, αυτή τη φορά μέσα από τον ANT1. Στην παρουσίαση, ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο ρόλος του καταλυτικός. Πάντα έτοιμος για δράση, θα ζήσει μαζί με τους παίκτες την περιπέτεια στα άκρα.

Αφήνοντας πίσω τις συνήθειες της πόλης, 14 παίκτες καλούνται να ζήσουν ως αγρότες. Μακριά από τις ανέσεις που θεωρούνται δεδομένες, έρχονται αντιμέτωποι με συνθήκες που θα συναντήσουν για πρώτη φορά. Χωρίς άφθονο νερό, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο. Μπορούν, άραγε, να επιβιώσουν χωρίς την «πολυτέλεια» της σύγχρονης ζωής;

Οι ευθύνες τους είναι πολλές: πρέπει να σπέρνουν, να ποτίζουν, να καλλιεργούν το μποστάνι, να το ετοιμάσουν για συγκομιδή, να αρμέγουν τα ζώα, να κρατάνε καθαρό τον στάβλο.

Περισσότερα αποκάλυψε στο Πρωινό, ο Θανάσης Πάτρας, ο οποίος θα είναι ένας από τους συμμετέχοντες της Φάρμας.

«Ρεύμα δε θα έχει σίγουρα. Θα έχει θέρμανση όμως. Θα έχουμε μια σόμπα, γιατί πρέπει να μαγειρεύουμε. Θα πάρουμε συγκεκριμένα πράγματα. Θα πάρουμε ένα σάκο, ένα λουκάνικο. Θα το γεμίσουμε με κάποια πράγματα συγκεκριμένα που μας έχουν πει. Είδη ατομικής υγιεινής προφανώς θα πάρουμε. Όταν το είπε στην κόρη μου, μού είπε πως χαίρεται πως θα πάω στο… Survivor. Τις τελευταίες δυο μέρες δε μου μιλάει. Σήμερα που μίλησα με τη γυναίκα μου, μού είπε ότι με αγαπάει. Είναι 8 χρονών», αποκάλυψε ο Θανάσης Πάτρας.

Δείτε το παρακάτω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved