Καλό μεσημεράκι: Η επική φάρσα του Σάκη Τανιμανίδη στον Μουτσινά - Πολύ γέλιο!
Media

Καλό μεσημεράκι: Η επική φάρσα του Σάκη Τανιμανίδη στον Μουτσινά - Πολύ γέλιο!

Καλό μεσημεράκι: Ακόμα μια επική φάρσα έλαβε χώρα στην μεσημεριανή εκπομπή του Νίκου Μουτσινά αυτή την φορά από το Σάκη Τανιμανίδη.

Στην στήλη της εκπομπής «Διλήμματα» κάλεσε ο παρουσιαστής της Φάρμας, Σάκης Τανιμανίδης για να τον βοηθήσει στο πρόβλημά του, ο παρουσιαστής.

Ο Νίκος Μουτσινάς αντιλήφθηκε ποιος κρύβεται πίσω από το τηλέφωνο, ωστόσο συνέχισε κανονικά την ροή της κουβέντας τους για να αποσπάσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες από τον Σάκη.

«Κατσίκια δεν έχω αλλά τρία κορίτσια θα τα έχω σύντομα. Δυο που ετοιμάζονται και ένα που έχω ήδη», είπε και αποκαλύφθηκε ο παρουσιαστής.

Στην ερώτηση του Νίκου Μουτσινά για το Survivor, ο Σάκης Τανιμανίδης απάντησε: «Μου λείπει το Survivor, στην αρχή μου κακοφάνηκε λίγο παραπάνω αλλά τώρα το συνήθισα. Ο Γιώργος είναι καταπληκτικός, είναι ταλεντάρα».

Τέλος, ο Σάκης Τανινμανίδης ευχαρίστησε και δημόσια τον Νίκο Μουτσινά, όταν τον κάλεσε για να του ευχηθεί για τα χαρμόσυνα νέα της εγκυμοσύνης της Χριστίνας Μπόμπα: «Σε ευχαριστώ για τη χαρά που πήρες όταν ανακοινώσαμε την είδηση για τα κορίτσια μας. Το είδα στο πρόσωπό σου ότι χάρηκες και αυτό είναι το όμορφο, όταν καταλαβαίνεις ότι οι γύρω σου χαίρονται με τη χαρά σου».

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved