Survivor: Εκτός αγωνίσματος Chris και Παππάς - Πέρασαν στην αντεπίθεση!
Media

Survivor: Εκτός αγωνίσματος Chris και Παππάς - Πέρασαν στην αντεπίθεση!

SurvivorΑλέξης Παππάς και Chris Σταμούλης πήραν... το αίμα τους πίσω στον αποψινό αγώνα ασυλίας.

 

Η απόφαση που πήραν να μην διαγωνιστούν στο σημερινό αγώνισμα, έφερε τα πάνω κάτω στο παιχνίδι και στην Μπλε ομάδα!

Ο Αλέξης Παππάς είπε φανερά απογοητευμένος, λίγα λεπτά πριν μεταφερθούν στο στίβο μάχης: «Με θεωρούν τόσο κακό ως άνθρωπος και παίκτη που με πουλάνε σε ένα φθηνοπάζαρο, κάπου στα άχρηστα, στον πάγκο ενός παζαριού. Αυτή η υποτίμησή τους στο άτομό μου δεν θα τους βγει σε καλό. Δεν έχω πει τον τελευταίο μου λόγο, αλλά σύντομα θα το κάνω…».

Ο Chris από την άλλη είπε, μόλις έφτασαν στον στίβο μάχης: «Αφού με θεωρούν αδύναμο αγωνιστικά, σήμερα αποφάσισα να μην αγωνιστώ. Δεν θέλω να αγωνιστώ απόψε»! Και ο Αλέξης Παππάς τόνισε: «Συμφωνώ και επαυξάνω με τον Κρις. Δεν θα αγωνιστώ σήμερα».

Έτσι ο Αλέξης και ο Chris αποφάσισαν στον δεύτερο αγώνα ασυλίας του ριάλιτι επιβίωσης να μην αγωνιστούν. Αυτό όπως φαντάζεστε, προκάλεσε τεράστια αναστάτωση στην Μπλε ομάδα πριν το στίβο μάχης! O Σάκης Κατσούλης ζήτησε προσωπική χάρη στους δυο παίκτες να αγωνιστούν, ωστόσο Chris και Αλέξης ήταν ανένδοτοι.

Ο Chris κατέληξε, λέγοντας πως για να ηρεμήσει η ομάδα θα πρέπει να αποχωρήσει ένας παίκτης από εμάς και συγκεκριμένα ο James Καφετζής.

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved