YFSF: Συγκλόνισε τους πάντες η Στικούδη ως Δήμητρα Παπίου
Media

YFSF: Συγκλόνισε τους πάντες η Στικούδη ως Δήμητρα Παπίου

Κλείνει για άλλη μια φορά στόματα η Κατερίνα Στικούδη με αυτή της την εμφάνιση στο YFSF

Και η αλήθεια είναι πως στην πορεία της ως τραγουδίστρια δεν έχει ακούσει και λίγα. Είναι όμως από τους ανθρώπους που δουλεύουν μεθοδικά κι ακούραστα. Και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στην εξέλιξή της όλα αυτά τα χρόνια, αν δεν είσαι προκατειλημμένος.

Και δεν μιλάμε φυσικά μόνο για την πορεία της στο Your Face Sounds Familiar που οδήγησε και στην επιλογή της για το φετινό YFSF All Star. Μιλάμε για τη γενική της πορεία από το modeling στον χώρο του τραγουδιού.

Και συνήθως όταν καλείται να μιμηθεί κάτι εντελώς κόντρα με την ίδια είναι πολύ καλύτερη από τα acts που όντως της ταιριάζουν γάντι. Γιατί το πείσμα της και η αφοσίωσή της να το βγάλει όσο καλύτερα μπορεί, δεν έχουν ταίρι.

Το έκανε και το 2019 που άφησε πολύ κόσμο με το στόμα ανοιχτό όταν μιμήθηκε τη Δήμητρα Γαλάνη σε μια εμφάνισή που τότε συζητήθηκε όσο καμία άλλη. Το έκανε και σήμερα στο YFSF που μεταμορφώθηκε στην Δήμητρα Παπίου.

Μόνη στη σκηνή με συνοδεία ενός πιάνου και πίσω της τα πλάνα από την υπέροχη ταινία "Αυτή η νύχτα μένει" ερμηνεύοντας το ομώνυμο λατρεμένο τραγούδι του Σταμάτη Κραουνάκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved