Ήλιος: Τρόμος για Φίλιππο - Αλίκη: Συμβόλαιο θανάτου με θύματα τα παιδιά τους
Media

Ήλιος: Τρόμος για Φίλιππο - Αλίκη: Συμβόλαιο θανάτου με θύματα τα παιδιά τους

Ήλιος: Γεμάτα αγωνία είναι τα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1.

O Μενέλαος έχει αποδείξει πως είναι ένας αδίστακτος άνθρωπος. Ο επιχειρηματίας είναι ικανός να φτάσει στα άκρα για να πετύχει κάθε του σχέδιο. Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, ο ίδιος μαθαίνει για την προδοσία του στενού του συνεργάτη, του δικηγόρου, και εξοργίζεται. Δεν μπορεί να πιστέψει πως εκείνος ενήργησε πίσω από την πλάτη του και έτσι δίνει εντολή στα τσιράκια του να τον βγάλουν από τη μέση. Την επόμενη μέρα, η είδηση πως ο δικηγόρος είναι νεκρός αναστατώνει τους κατοίκους στην Καβάλα.

Φυσικά, ο Δημήτρης και ο Φίλιππος είναι βέβαιοι πως πίσω από τη δολοφονία του δικηγόρου κρύβεται ο Μενέλαος. Τότε ο Λαϊνάς, έχοντας στην κατοχή του σημαντικά στοιχεία, δίνει εντολή ώστε να συλληφθεί ο επιχειρηματίας. Κι ενώ ο τελευταίος συνεχίζει τις παράνομες ενέργειες του, αστυνομικοί φτάνουν στο σπίτι του και του περνούν χειροπέδες. Ο άντρας μεταφέρεται στο τμήμα και ο Δημήτρης αναλαμβάνει την ανάκρισή του.

Στη συνέχεια, ο Λαϊνάς προσπαθεί να βρει επιπλέον στοιχεία για να εξασφαλίσει την καταδίκη του. Από την άλλη, η Διώνη μαθαίνει για τη σύλληψη του πατέρα της και σοκάρεται. Ωστόσο, π κοπέλα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της όταν μαθαίνει πως ο Φίλιππος βοήθησε ώστε να βρεθεί ο πατέρας της στη φυλακή. Οι ώρες περνούν και ο Μενέλαος, παρόλο που βρίσκεται στο κελί, είναι αποφασισμένος να τιμωρήσει με τον χειρότερο τρόπο τον Λαϊνά για τις έρευνες που κάνει. Έτσι, δίνει εντολή δολοφονίας. Και αυτή τη φορά θύμα του είναι η Αλίκη, την οποία ο αστυνόμος αγαπά παράφορα. Έτσι, ζητάει από τα τσιράκια του να πειράξουν το αυτοκίνητο της γυναίκας. Την επόμενη μέρα, η Αλίκη βρίσκεται στο σπίτι της και συγκεκριμένα στο δωμάτιο της, ενώ η Εύα και ο Άρης παίρνουν το αυτοκίνητο της.

Όμως, δεν προλαβαίνουν να πάνε μακριά, καθώς πολύ σύντομα διαπιστώνουν πως δεν μπορούν να σταματήσουν το αυτοκίνητο μιας και τα φρένα είναι χαλασμένα και έτσι πέφτουν πάνω σε μία μάντρα. Η Αλίκη βλέποντας οπό το παράθυρο του δωματίου της τι έχει συμβεί σαστίζει. Κλαίει με λυγμούς και μες στην αγωνία τρέχει προς το μέρος τους. Η Εύα και ο Άρης είναι ταραγμένοι και προσπαθούν να συνέλθουν. Ευτυχώς τα παιδιά δεν έχουν σοβαρά τραύματα. Στη συνέχεια, η Αλίκη τηλεφωνεί στον Φίλιππο.

Ο Βενεκίδης, όταν ενημερώνεται για το ατύχημα που είχαν τα παιδιά του, τρελαίνεται και πηγαίνει αμέσως να τους βρει. Οι δύο γονείς είναι σαστισμένοι, καθώς ο Άρης και η Εύα σώθηκαν από θαύμα επειδή δεν πρόλαβαν να απομακρυνθούν πολύ. Έπειτα, η Αλίκη ενημερώνει τον Δημήτρη για ό,τι συνέβη και από την περιγραφή των παιδιών εκείνος φοβάται πως κάποιος πείραξε τα φρένα. Κι ενώ η αγαπημένη του είναι ταραγμένη και φοβάται γιο τη ζωή τη δική της και των παιδιών της, η είδηση πως ο Μενέλαος βγαίνει από τη φυλακή με εγγύηση εξοργίζει τον Δημήτρη.

Ο επιχειρηματίας επιστρέφει στο σπίτι του και τότε η Διώνη του προτείνει μία λύση για να απαλλαγεί από τις κατηγορίες που τον βαραίνουν. Όμως εκείνος νιώθει πως απειλείται και αποφασίζει να εξαφανιστεί από την Καβάλα, προτού οδηγηθεί ξανά στη φυλακή! Μην έχοντας άλλη επιλογή, επικοινωνεί με την Αλεξάνδρα και της ζητάει να τον βοηθήσει. Φυσικά, εκείνη αποφασίζει να εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία. Έτσι, ανακοινώνει στον Μενέλαο πως θα το κάνει, όμως στην πραγματικότητα έχει άλλα σχέδια, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved