Αγγελική: Η αποκάλυψη για τη διαθήκη της Αθηνάς φέρνει ένα ντόμινο εξελίξεων και ανατροπών
Media

Αγγελική: Η αποκάλυψη για τη διαθήκη της Αθηνάς φέρνει ένα ντόμινο εξελίξεων και ανατροπών

Αγγελική: Η ανακάλυψη του Μιχάλη πως είναι γιος του Αργυρού, καθώς εκείνος βίασε τη Λένα στο παρελθόν, φέρνει ένα ντόμινο εξελίξεων και ανατροπών. Στα επόμενα επεισόδια, μάλιστα, η Λένα πρόκειται να του εξομολογηθεί όλα όσα έγιναν, αλλά και πως η Αθηνά τον έχει συμπεριλάβει στη διαθήκη της με τον όρο να μην αποκαλύψει ποτέ τίποτα σε κανέναν.

O Μιχάλης ακούει τη Λένα να μιλάει με την Ολγα και μαθαίνει πως ο πραγματικός του πατέρας είναι ο Γιώργος Αργυρός και όχι ο Θωμάς. Αυτή η αποκάλυψη, όμως, αναστατώνει τον νεαρό, ο οποίος δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Στρέφεται στο αλκοόλ, αλλά καταρρέει όταν ο Θωμάς τον προσεγγίζει προκειμένου να τον ρωτήσει τι τον βασανίζει. Τότε ο Μιχάλης αποφασίζει να εξαφανιστεί απ' όλους και απ' όλα για λίγο διάστημα. Πρέπει να συνειδητοποιήσει πως οι άνθρωποι που μισεί τόσο καιρό είναι τα αδέλφια του, πως όσα γνώριζε για τους γονείς του είναι ψέματα, αλλά και πως η Ελένη, με την οποία έχουν έρθει πολύ κοντά, ενδεχομένως να είναι και αυτή αδελφή του. Οσο, όμως, και να προσπαθεί να ηρεμήσει, δεν τα καταφέρνει.

Τριγυρνά στους δρόμους μέχρι που φτάνει στο νεκροταφείο όπου είναι ο τάφος του Αργυρού. Είναι εξοργισμένος και ξεσπάει σε αυτόν και τον σπάει. Λίγο αργότερα, επικοινωνεί με την Αγγελική με την οποία συναντιούνται και εκείνη τον πείθει να επιστρέψει στο κτήμα και να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Η Λένα τότε μαθαίνει πως ο Μιχάλης γνωρίζει την αλήθεια και πανικοβάλλεται.

Νιώθει τύψεις για όσα έχει κρύψει από τον γιο της και τον Θωμά, αλλά και ενοχές για όσα έγιναν με τον Αργυρό. Η Αγγελική, όμως, στην προσπάθεια της να της συμπαρασταθεί, της αποκαλύπτει ότι έχει υποστεί κι αυτή βιασμό στο παρελθόν. Στέκεται στο πλευρό της και της ζητάει να κοιτάξει το καλό του Μιχάλη και να βρει τρόπο να τον βοηθήσει.

Πράγματι, μάνα και γιος έχουν μία μεγάλη και συγκινητική συζήτηση. Τότε, η Λένα αποκαλύπτει στον Μιχάλη πως π Αθηνά γνωρίζει πως ο Αργυρός τη βίασε και πως η ίδια έχει συμπεριλάβει τον Μιχάλη στη διαθήκη της. Του αναλογεί ένα μεγάλο μερίδιο της περιουσίας του Αργυρού. Ωστόσο, για να μπορέσει να το πάρει, υπάρχει ένας όρος. Να μην αποκαλύψει τίποτα ποτέ για τον βιασμό από τον Αργυρό. Το γεγονός αυτό, όμως, εξοργίζει ακόμα περισσότερο τον Μιχάλη, ο οποίος δεν αντέχει να βλέπει κανέναν από αυτή την οικογένεια. Την ίδια στιγμή, η Αθηνά μαθαίνει για τον βανδαλισμό του τάφου του συζύγου της και καλεί τη Λένα για να μάθει αν από πίσω κρύβεται ο Μιχάλης.

Τότε, ενημερώνεται πως ο νεαρός έμαθε την αλήθεια και ανησυχεί γιο τις συνέπειες. Ξέρει καλά πως αν ο Μιχάλης αποφασίσει να μιλήσει στους γιους της θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου. Από την άλλη, εκείνος συνεχίζει να είναι σε άσχημη κατάσταση και η Αγγελική είναι στο πλευρό του. Του λέει ότι γνωρίζει για την περιπέτεια του με την Ελένη και ότι δεν είναι ακόμα σίγουρο πως είναι αδέρφια, αφού δεν έχει γίνει η επαναληπτική εξέταση.

Ο Μιχάλης, όμως μη μπορώντας να διαχειριστεί όλη αυτή την μπερδεμένη κατάσταση, αποφασίζει να παραιτηθεί. Θέλει να φύγει για πάντα από το κτήμα και να μην έχει πια σχέση με κανέναν από την οικογένεια Αργυρού. Δεν τον νοιάζει ούτε π διαθήκη ούτε και τα χρήματα που θα πάρει, θέλει μόνο να ηρεμήσει και να καταφέρει να διαχειριστεί όσα έχει μάθει. Από την άλλη, η Αθηνά τρέμει στην ιδέα να μάθει κάποιος πως έχει συμπεριλάβει τον Μιχάλη στη διαθήκη της, καθώς αυτό θα εξόργιζε σίγουρα τον Παύλο και τον Δημήτρη.

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved