Εlif: Ο Βεισέλ αρχίζει τις έρευνες για την Elif
Media

Εlif: Ο Βεισέλ αρχίζει τις έρευνες για την Elif

Εlif: Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στη σειρά. O Βεϊσέλ και η Τουλάι γρήγορα πρόκειται να ανακαλύψουν πως η Μελέκ είναι ζωντανή και πως φιλοξενείται στο σπίτι της Ζουλιντέ.

Οι δυο τους, ξεπερνώντας το πρώτο σοκ όταν τη βλέπουν μπροστά τους, συνειδητοποιούν πως δεν θυμάται τίποτε από το τροχαίο, αλλά είναι σίγουροι πως αφού ζει η Μελέκ είναι ζωντανή και η Ελίφ και κάποιος έπαιξε ένα αδίστακτο παιχνίδι εις βάρος τους.

Από την άλλη, η Ελίφ είναι άρρωστη και η Γιλντίζ με τη Σουρεϊγιά τη φροντίζουν. Η μικρή παραμιλάει από τον πυρετό και λέει συνεχώς τη φράση «Η μητέρα μου δεν έχει πεθάνει». Η Σουρεϊγιά αναρωτιέται αν η Ελίφ έχει δει ποτέ τον τάφο της οικογένειας της, αλλά η Γιλντίζ δεν το γνωρίζει. Λίγη ώρα μετά, η μικρή αποφασίζει να εμπιστευτεί τη Σουρεϊγιά και για πρώτη φορά μιλάει για τη Μελέκ. Της λέει πως είδε τη μητέρα της στην τηλεόραση, αλλά η Σουρέγια δεν ξέρει αν πρέπει να πιστέψει στα λόγια του κοριτσιού. Εν τω μεταξύ, ο Βεϊσέλ είναι αποφασισμένος να δώσει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα και προσπαθεί να κάνει τη Μελέκ να θυμηθεί και της αναφέρει περιστατικά από το παρελθόν. Όταν όμως η Ιντζί αρχίζει να μιλάει για το ατύχημα, η Μελέκ αντιδρά και παθαίνει νευρική κρίση.

Η ίδια είναι εκτός εαυτού, αλλά η Τουλάι καταφέρνει να την ηρεμήσει και της λέει πως θα τη βοη¬θήσουν να βρει την κόρη της. Η Μελέκ, όμως, δεν θυμάται τίποτα παρά μόνο το όνομα Γιαχιά. Ο Βεϊσέλ σκέφτεται πως ίσως να είναι ο Γιαχιά, ο ξάδελφος της Λεϊλά. Τότε, ο ίδιος αποφασίζει να ξεκινήσει αμέσως τις έρευνες προκειμένου να μάθει εάν είναι εν ζωή και η Ελίφ, αλλά και τι συνέβη στο τροχαίο. Ο Βεϊσέλ σκέφτεται να αναζητήσει τον Παχιά και τη Λειλά.

Ίσως σε αυτούς να βρει ένα στοιχείο για να λύσει αυτό το μεγάλο μυστήριο. Την επόμενη μέρα, πηγαίνει στην παλιά γειτονιά τους και το μόνο που μαθαίνει είναι τον τόπο καταγωγής του Γιαχιά.

Ο Βεϊσέλ αποφασίζει να πάει στο χωριό του άντρα και να τον αναζητήσει εκεί. Ωστόσο, και πάλι επιστρέφει με δυσάρεστα νέα, καθώς ούτε εκεί βρίσκεται ο άντρας. Παρ' όλα αυτά, είναι αποφασισμένος να βρει ποιος ευθύνεται για το τροχαίο, τι συνέβη στη Μελέκ, αλλά και πού βρίσκεται η Ελίφ.

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved