Έξαψη: Mία έκρηξη αναμένεται να αλλάξει για πάντα τη ζωή κάποιων ηρώων
Media

Έξαψη: Mία έκρηξη αναμένεται να αλλάξει για πάντα τη ζωή κάποιων ηρώων

Η πιο ανατρεπτική εξέλιξη διαδέχεται την άλλη και οι ήρωες της «Έξαψης» καλούνται να αντιμετωπίσουν πολλές φορές επικίνδυνες καταστάσεις.

Στα επόμενα επεισόδια, όμως, μία έκρηξη αναμένεται να αλλάξει για πάντα τη ζωή κάποιων ηρώων. Ξαφνικά, η αγροικία παίρνει φωτιά και μία μεγάλη έκρηξη προκαλεί το χάος. Η Μαρίνα αγνοείται και οι δικοί της άνθρωποι αναστατώνονται φοβούμενοι πως μπορεί να βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο. Λίγες ώρες αργότερα, η φωτιά σβήνει, αλλά αποκαλύπτεται πως ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του. Η σορός που βρίσκεται στα συντρίμμια είναι δύσκολο να ταυτοποιηθεί.

Ο φόβος όλων ότι ίσως ανήκει στη Μαρίνα μεγαλώνει. Την ίδια ώρα, ο Μηνάς κατηγορεί τον Γιάννο πως έκλεψε την κόκα απ' την αγροικία πριν καεί και ο ένας ρίχνει την ευθύνη στον άλλο. Ωστόσο, ο Γιάννος αυτή τη φορά μοιάζει εντελώς διαφορετικός. Τα τελευταία γεγονότα τον έχουν συνταράξει και όταν συναντιέται με την Κλαίρη έχουν μια συγκινητική συζήτηση.

Η Κλαίρη πνίγεται από τις υποχρεώσεις και νιώθει μόνη και αβοήθητη, ενώ η απόγνωση οδηγεί τον Γιάννο σε έναν δρόμο χωρίς επιστροφή. Τις επόμενες ώρες, η είδηση για την αναγνώριση της σορού που βρέθηκε καμένη στην αγροικία φέρνει μεγάλη αναστάτωση.

Η Μαρίνα είναι σώα και ασφαλής και ο Κωστής συγκλονισμένος από τις εξελίξεις και την πίεση, ξεσπάει στην αγκαλιά της. Τις επόμενες μέρες, ο Κωστής προσπαθεί να μαζέψει τα συντρίμμια της αγροικίας και λίγο μετά αποκαλύπτει στον Μηνά πως ξέρει όλη την αλήθεια για την κοκαΐνη.

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved